Hvordan til at bygge din egen udendørs tørresnor

March 17

Hvordan til at bygge din egen udendørs tørresnor

Tøj, der er, line-tørret i solen bære denne vidunderlige "tørret udendørs" aroma. Tørring indendørs på en jernbane er sjældent vellykket og tager aldre, mens tørring af tøj i en tørretumbler er dyre og spild af dyrebar energi.

Du kan spare penge på elregningen ved tørring dit tøj udenfor, og der er ingen grund til at købe et dyrt producerede linje: du kan gøre en robust linje derhjemme, der vil støtte selv store eller tunge emner som sengelinned og håndklæder.

Instruktioner

Vælg en passende placering

•Find et område af værftet, som vil nyde masser af eksponering for vind og solskin, men være ude af vejen for larmende børn spil. Prøve hen til lokalisere kø som nær som muligt til tøjvask området for at undgå at bære tunge kurve af vask for langt.

Beslutte på en enkelt linje eller dobbelte streger på en kortere løb.

•Dig hul for den første støtte. Det bør være 2,5 fod dyb og 1 fod i diameter.

Udgør nok cement til at fylde en halv 4-qt. spanden. Hæld i hullet, at bringe niveauet til halvvejs op i hullet.

Synke den første støtte i hullet. Dette vil bringe niveauet af den højere cement. Fyld toppen med ru core stenene. Tjek med et vaterpas at støtte er lige, og justere vinklen før cementen er tørt.

Gentag processen for den anden støtte. Den anden post skal være mindst 20 fod væk for en enkelt linje eller 10 fødder væk for en dobbelt.

Tillad understøtter at indstille i cementen for mindst en dag før du installerer linjen.

•Vælg den rigtige højde for linjen. Det skal være i øjenhøjde, selvom ihukomme at lagner skal være bundet højt nok ud i marken for at undgå efterfølgende.

Mark punktet på først støtte, hvor den første metal krog er at være anbragt, og måle fra dette punkt på jorden. Nedskrive målingen.

Bore et begyndende hul og fast skrue i metal krog og løkke. Bore et andet hul 12 inches under metal krog og løkke, for den snoede spiken. Nogle klamper har to huller. Installere spiken lodret.

Tråd ene ende af linjen vask gennem metal løkken, og vind en længde på linje omkring spiken under sløjfen.

•Measure for andet skrue og krog i anden enden af linjen, og sørg for højden præcist svarer til først.

Fastgør skruen, krogen og spiken på samme måde.

•Pick op den usikrede slutningen af linjen vask og tråd det gennem den anden metal loop. Trække linjen stramme og sikre på den anden spiken.

Gentag processen for en anden linje, at sikre de to linjer er mindst 6 inches fra hinanden så våd vask at bevæge sig frit.

Tips & advarsler

  • Når du vælger et sted for en udendørs vask linje, er en græsklædte området ideelt. Vask er ofte faldt så en mudret område er ude af spørgsmålet.
  • Brug træ pinde til udendørs tørring, som plast bliver skør med eksponering for vejr og knækker let.
  • Aldrig brug en reb fiber tørresnoren, som det vil flosse, og til sidst bryde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com