Tips om rengøring køkkenruller

March 17

Køkken håndklæder har en måde at få ligefrem grungy. Om dens fedt pletter fra udslip og saucer, eller de har syrnede, disse nice køkkenruller kan gemmes med et par rengøring tips. Mens ved hjælp af kommercielle rengøringsmidler vil tage ud de fleste pletter og snavs, de også kan tage nogle af farve, forlader køkkenruller "udvasket ren" i stedet for vibrantly ren.

Køkken håndklæder & rengøring håndklæder

Køkken håndklæder, der ikke er renset ordentligt kan være en kilde til forurening af fødevarer, et alvorligt sikkerhedsproblem. De fleste mennesker har en flere sæt af køkken håndklæder, som i sidste ende ender bliver brugt til alle former for oprydning opgaver. Dette skaber uforholdsmæssigt store snavs og pletter på dit køkken håndklæder, som kan give dem en beskidt udseende, selv når de er frisk ud af tørretumbleren. For at afhjælpe dette, bruge en plastik eller Rubbermaid stil kurv (tilgængelig på dollar butikker) og placere alle farvede, "dirty-leder-når-clean" køkken håndklæder i det. Overvej disse rengøring håndklæder i stedet for køkkenruller, og bruge dem til at rense hele huset. Du kan have til at købe et par sæt af nye, "sande" køkkenruller udpeget til køkken kun.

Vask køkkenruller

Vask dine køkkenruller adskilt fra andre beskidte vasketøj. Afhængigt af hvor stor din familie er, overveje vask dine køkkenruller en gang om ugen. Før du placerer usædvanligt anvende beskidte håndklæder eller håndklæder der har potentielt farvning stoffer på dem i det beskidte vasketøj, en forbehandling som Spray-N-Wash En af de bedste før behandlinger er et produkt kaldet M-30, som kan købes i mange dollar butikker; konsistensen er lidt ligesom en pasta, som du gnide på og gøre det muligt for at indstille før vask. Når du er klar til at vaske, bruge en presoak cyklus og varmt vand til vask. For hvidt køkken håndklæder, kan du ønsker at tilføje 1/4 kop af blegemiddel til vask før tilføje køkkenudstyr.

Skylning og tørring køkkenruller

Skylning kan være enten varmt eller koldt. Den "grønne" valg til at spare energi er ved hjælp af kold skyllevand. Tilføj 1/2 kop hvid eddike til skylning, som vaskemaskinen er fyldt med vand. Eddike er en stor rengøringsmiddel, der vil hjælpe med at fjerne alle resterende rest på dine køkkenruller. Køkken håndklæder kan tørres traditionelt med en tørretumbler; for ekstra lysstyrke, line-tørre i fuld sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com