Hvor meget skal jeg betale for husforsikring?

March 17

Gennemsnitlige omkostninger er Under $500 om året

Ifølge en artikel som CNNMoney er de gennemsnitlige årlige udgifter til husejere forsikring $481. Hjemmeside pant Q og et krav et groft skøn for homeowner's forsikring er.3 procent til 1 procent af lånebeløbet.

Varierer

Områder, der er katastrofe-liggende, som orkanen-tunge Florida eller ofte earthquaking Californien, har langt højere satser. Da satserne for sådanne områder ikke er nationale standarder, bliver du nødt til at ringe rundt til din specifikke sats, som afhænger af faktorer som din privatadresse, dit kredit og byggematerialer bruges til at bygge dit hjem.

Bundlinjen

Placeringen af dit hjem og sin sandsynlighed for at opleve en katastrofe vil være den vigtigste faktor for din husejere forsikring sats. Men ifølge forsikring oplysninger Institute, kan du reducere dit hjem forsikring sats ved at øge dit hjem sikkerhed og strukturelle stabilitet, vælge en højere selvrisiko eller bundling det med din bilforsikring. Forsikringer luftfartsselskaber tilbyder også sommetider nedsatte satser for kundernes loyalitet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com