Hvordan man bruger en Digital Multimeter med kontinuitet funktion

March 18

Hvordan man bruger en Digital Multimeter med kontinuitet funktion

Multimetre måle AC og DC-strøm og spænding, samt elektrisk modstand. Nogle modeller også måle gennemgang i strømkredsene, hvilket betyder, at de kan afgøre, om et bestemt kredsløb har en sti for elektricitet til følge, eller hvis der er noget i vejen, såsom en blæst sikring eller en kortsluttet wire. Multimetre kommer i både digitale og analoge udgaver; den digitale udgave er lettere at læse og mere præcise, mens den analog version er bedre for observere ændringer i aflæsninger. Følg trinene nedenfor for at tage behandlinger med en digital multimeter.

Instruktioner

•Test for spænding ved første at skiven til passende AC eller DC intervallet for den forventede spænding hvis din multimeter ikke auto spænder. Tryk på den sorte fælles sonde til en jordet objekt og den røde sonde til wire eller enhed, du vil måle. Spændingen vil vises på displayet.

•Test for kontinuitet ved første at deaktivere magt til kredsløbet. Vælg "kontinuitet" på multimeter---det er repræsenteret ved en lignende symbol til -> +))). Røre sonder til enderne af kredsløbet du vil teste. Hvis du får en læsning af "uendeligt", kredsløbet er åben---det betyder du har en kort eller en blæst sikring. En lav læsning betyder kredsløbet kontinuitet.

•Test for modstand ved første at deaktivere magt til kredsløbet. Vælg "modstand" på multimeter---den repræsenteres af et symbol, der ligner en hestesko. Røre sonder til enderne af kredsløbet du vil teste. Læs måleren.

•Test for aktuelle ved første at deaktivere magt til kredsløbet. Sæt den røde sonde ind 10A-stikket. Vælg "forstærkere" på skiven. Bryde kredsløbet, så tryk på den røde sonde til ledning fra strømkilden og den sorte sonden til wire gonna belastning at lukke kredsløbet. Tænd for strømmen og læse måleren. Hvis du har brug at måle mere end 10 ampere, bruge et multimeter med en klemme. Dette er en lettere måde at teste nuværende, fordi du ikke behøver at bryde kredsløb---du bare klemme multimeter over wiren.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at måle modstand eller kontinuitet på en powered kredsløb. Ved grænserne for din multimeter model og ikke forsøge at måle noget, der kan overstige grænserne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com