Hvad vaskemidlet fungerer bedst på pletter?

March 18

Hvad vaskemidlet fungerer bedst på pletter?

Der er flere faktorer at kigge på, når de vælger en vaskemidler, der vil fjerne genstridige stof pletter: type af vaskemaskine, type af pletter fjernes og din families budget og behov i hverdagen.

Vaskemaskiner

Højeffektive vaske-og rengøringsmidler skal anvendes i højeffektiv vaskemaskiner. Disse rengøringsmidler bør ikke anvendes i traditionelle vaskemaskiner, da vaske-og rengøringsmidler ikke er lavet til denne type maskine og pletter fjernes ikke.

Pletter

Visse rengøringsmidler fjerne specifikke pletter mere effektivt end andre rengøringsmidler. For eksempel fjerner SA8 Premium opvaskemiddel te, ring-rundt-the-krave og græs pletter, mens gevinst 2 X værker til fjernelse af ler og chokolade pletter.

Store Brands

Cheer 2 X Ultra koncentreret farve vagt for høj effektivitet og tidevandet 2 X Ultra koncentreret med farve ren blegemiddel alternativ er de bedste vaske-og rengøringsmidler for at komme ud alle pletter, når du bruger en højeffektiv maskine.

Budget-venlige

Cheer 2 X, tidevandet 2 X og få 2 X er også de bedste rengøringsmidler til top-loading maskiner. Derudover er disse rengøringsmidler bedst for et stramt budget.

Hjemmelavet rengøringsmidler

Hjemmelavet vaskemidler er omkostningseffektive og en nyttig måde at fjerne pletter. Hjemmelavet rengøringsmidler fjerne normalt pletter så effektivt som gemme rengøringsmidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com