Hvordan til at plante Timothy græs

March 18

Timothy græs er en cool-sæson, flerårig græs, der vokser mellem 2 til 3,5 fødder højt, når der dyrkes i sin foretrukne US Department of Agriculture hårdførhed zoner i 3 til 6. Veldrænet jord og fuld delvis solen er et must for denne bunchgrass, som vokser fra frø. Hvis du bor inden for de foretrukne plantning zoner, sår græsfrø mellem 15 September og November 1. Dette giver græsset masser af tid til at vokse og modnes inden vinteren chill sætter.

Instruktioner

•Løsn jord med en rototiller i området ønskede plantning. Test pH i jorden med en jord testkit. Timothy græs foretrækker syre til neutral jord, mellem 4,5 og 7,0.

•Amend brudt jorden hvis pH er nedenfor 4.5 eller over 7,0. Lime hæver pH og sphagnum sænker det. Anvende den nødvendige ændring ifølge producentens etiket retninger.

•Rundsending Timothy græsfrø over jorden. Hold en håndfuld frø i din hånd og fan det over jorden jævnt. Dække frøene med en 1/4 tomme af jord. Dæmpe det øverste lag af jorden med en sprinkler eller soaker slange--ikke suge frø. Fortsætte med regelmæssig vanding når frøene spire, normalt mellem syv og ti dage.

•Hold jorden fugtig frem til den første frost i dit område med supplerende vanding i stedet for regn. Ugentlige vanding med en hastighed på 1 tommer per uge vil holde jorden fugtig nok for græsset til at vokse og modnes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com