Delta vandhane tud vil ikke komme ud

March 19

Når en Delta tud er beskadiget eller plettet og trænger til udskiftning, er fjernelse af tuden den første trin i processen. Dette projekt kan være vanskeligere end faktisk erstatte tuden, selv. Da der findes forskellige typer af tude, eksisterer lidt anderledes hårfjerning metoder for hver enkelt.

Slide-on tude

En slide-on tud har en skrue under det, der sikrer tud til karret røret strækker sig fra væggen. Find skruen på bunden af tuden, omkring en halv tomme fra bruseren væggen midt i tudens bunden side. Indsæt en unbrakonøgle og slå det hele vejen mod uret for at skrue. Hvis du ikke skrue den hele vejen, vil tuden ikke komme ud. Hvis det er muligt, fjerne skruen og sæt den til side, så trække sig tilbage på tuden til at fjerne den.

Gevind tude

En gevind tud fra Delta har en gevind del i den ende, der skruer ind gevindende rør i væggen. Typisk, gevindskårne rør slutningen er loddet på karret røret så det stikker ud fra bruseren væggen. Hvis du vil fjerne denne tud, blot slå hele tuden mod uret og skru det fra røret. Hvis det holder, indsætte en lang skruetrækker i tuden og bered det mod siderne. Drej for at Skru tuden, tilføje gearing og kraft hen til fjerne den gevind tud.

Kobber underbetalt tude

Delta gør også en linje af tude gevind på røret og med O-ringe til at forhindre lækager. Disse tude tillægger et kobberrør, hvor adapteren er svedte på plads. For at fjerne tuden fra denne type af installation, rotere den mod uret for at fjerne det fra røret tud. O-ringen kan forårsage tud at holde sig, så sæt en skruetrækker hoved i tuden og bered den for at få indflydelse. Tryk skruetrækker håndtag flere gange til at frigive spændingerne og skru tuden.

Alternative fjernelse

Hvis nogen af tude fortsætter med at holde efter metoden korrekt fjernelse er opbrugt, kan du prøve en af disse metoder. Først, anvende silikone smøremiddel til pipen, sig selv og lad det i blød i før du forsøger at fjerne tuden. Dernæst greb tuden med store tænger og vende tuden for at bryde nogen sediment obligationer. Dette trin vil skade tuden. Kun bruge denne når du planlægger for at udskifte tuden med en ny del. Den sidste udvej er at fjerne dele af bruseren væggen ved at bryde op flisen og afskære tuden ved savning gennem karret røret. Du skal erstatte karret rør med en ny pibe bagefter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com