Hvad kan jeg bruge til at få oliepletter Off min beton?

March 19

En olie plet kan ske som følge af en olielækage fra din bil eller fordi du tippede over fisk friture og alle dens varm olie. Uanset hvad der forårsager dem, oliepletter efterlade en fedtet hinde på din konkrete indkørsel, garage gulv eller andre betonoverfladen-- og de gør din overflade ser forfærdeligt. Hvis du ikke rydde op en olie plet kunne det forblive evigt hvis det ikke er omfattet af elementerne i vejret; det vil blive en støv samler og bringer sikkerheden i fare.

Absorberende materiale

Anvende absorberende materiale til olien forhindrer det i at blive værre, før du kan rense den. Så snart du bemærker en olie pletten, grab en rulle papir håndklæder eller gamle rengøring klude til at absorbere pletten. Tørres væk alle olie liggende på betonoverfladen. Efter du har absorberet så meget som muligt med papirservietter eller rengøring klude, lå en gammel håndklæde på overfladen og placere nogle tunge genstande, såsom mursten, via håndklæde. Dette hjælper fibrene absorbere olien, indtil du kan rense den effektivt. En anden mulighed er at sprede savsmuld eller kat affald på pletten og gør det muligt at absorbere i 24 timer før rengøring. Mest almindelige detailbutikker sælge en syntetisk absorberende materiale, der ligner kattegrus, som du kan drys på en spill og skovl eller feje senere.

Emulgering varm olie

Absorbere alle de overskydende varme olie du kan med køkkenrulle eller rengøringsklude. Sprøjte olie pletten--hvis det er stadig varmt--med flydende opvaskemaskiner sæbe og en smule vand. Sæben omgiver olien og tillader ikke det at størkne. At holde olien i en flydende form, indtil du kan rense det ordentligt med en rengøring sammensatte eller anden løsning gør oprydningen hurtigere og mere effektiv.

Tørre stof

Købe en olie oprydning sammensatte på en automotive levering butik. Hæld en generøs mængde af stoffet på udslippet og gøre det muligt at indstille som vejledningen angiver. Krat sammensat i beton med en push kost eller krat pensel for at hjælpe det ren beton. Dette fungerer bedst på frisk oliepletter, men er også effektiv på ældre pletter. Mere end én ansøgning kan være nødvendigt.

Smeltende olie pletten

Bland varmt vand med en sprøjte af flydende opvaskemaskiner sæbe i en spand. Krat området med sæbevand-løsningen og en nylon krat pensel. Brug papirhåndklæder, rengøring klude, kattegrus eller savsmuld til at absorbere den sæbevand løsning. Feje op nogen kattegrus eller savsmuld, eller fjerne papirservietter eller klude og skyl grundigt med varmt vand. Det kan være nødvendigt at gentage de skrubbe et par gange før alle olie pletten er væk, især hvis det er en gammel pletten. Brug aldrig en stålbørste på beton, da det kan beskadige overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com