Hvad er kalksten anvendes til?

March 19

Hvad er kalksten anvendes til?

Kalksten er en alsidig rock med en bred vifte af anvendelser. Culled af rolig, varme havområder, dannes kalksten når dyr, der danner calciumcarbonat die og deres shell stadig samle som sediment, som bliver kalksten. Det er oftest bruges i en form for byggeri. Det kan skære, knust eller formalet, afhængigt af den påtænkte anvendelse.

Skære kalksten

I arkitektur skåret kalksten i plader eller blokke skal anvendes som trappe slidbaner, vindueskarme, gulvfliser eller modstående stone. Det nød stor popularitet som byggemateriale i det sene 1800 til begyndelsen af 1900-tallet. Det er både tunge og dyre.

Knust kalksten

Når opvarmet og knust i en metal raffinere proces, kalksten tillægger urenheder og derefter fjernes som slagger. Knust kalksten kan også bruges som en top coat på tagene eller en vejrbestandig overfladebehandling til asfalt helvedesild. Det er også bruges på gårde til at behandle sure jord. Knust kalksten kan anvendes som foder til kyllinger, som bruger calciumcarbonat fundet inden for at gøre stærk æggeskaller.

Jorden kalksten

Kalksten pulver er undertiden sprøjtet på kul overflader i underjordiske miner at reducere kulstøv og rense luften. Jorden kalksten er undertiden en komponent i cement.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com