Bruning fra bunden op på et stedsegrønt træ

March 19

Browning nedefra og op i evergreens er normalt forårsaget af miljømæssige forhold eller sygdom. Evergreens er modtagelige for sygdomme, som kan påvirke deres sundhed og udseende.

Typer

Evergreens at vende brun nedefra er ofte ofre for overwatering. Colorado State University forlængelse hedder det, at træer ofte undlader at vise symptomer på overwatering indtil skaden er omfattende. Store mængder af vand i jordbunden medfører blade eller nåle at vende brun i bunden af træet og fortsætter opad. Sygdomme forårsage browning i bunden af stedsegrønne planter, som godt. Cytospora fordærve ofte begynder på træ base og dræber træet, da det bevæger sig opad.

Symptomer

Overwatering evergreens forårsager blad misfarvning, der begynder i bunden af træet, bevæger sig op. Blade brændende er minimal og er mere almindelig hos træer lider af tørke. Cytospora fordærve forårsager misfarvede læsioner på stammen og grene af evergreens. Nåle på angrebne grene bliver gule og dø. Ramte træet grene dør som sygdommen arbejder opad mod toppen af træet.

Kontrol

Undgå overwatering evergreens og give rigelig tid til kloakering mellem vanding. Holde træer fri for sygdom ved at undgå tørkestress og beskæring skader, hvilket reducerer sandsynligheden for udvikling af sygdom.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com