Hvordan man kan spare Petunias

March 20

Hvordan man kan spare Petunias

De farvestrålende storblomstrede af petunias findes ofte i urtepotter, haver eller udsmykning kanterne af mure og hegn hele sommeren. Selvom petunias er relativt nemme at passe, er de ikke uden deres andel af spørgsmål. Svamp, mangler og problemer med jorden kan alle tage din petunias fra blomstrende til nødlidende. Gemme dine petunias fra den visse død er et spørgsmål om fastsættelse af problemet og derefter behandle den.

Instruktioner

•Spray en fungicid på petunias, hvis du har mistanke om svampen er årsag til problemer. Bladene er at vende sort eller brun et fælles tegn på en svampe problem. Fungicider er ofte sprøjtet direkte på anlægget; men Læs retninger for de bedste resultater. Når vanding, kun gøre kontakt med jord, ikke planten.

•Test din jord er salt indhold, hvis din petunias har hvide pletter. Indsamle en prøve af jorden og tage det til din lokale udvidelse til test. Tilføje sphagnum sphagnum til din jord til at fortynde saltindhold, hvis det er faktisk for højt. Erstatte ca. halvdelen af jorden med sphagnum.

• Giv din petunia gødning, hvis ydersiderne af dens blade vender gul. Denne farveændringen træder ofte de vigtigste stilk, så godt. Bruge flydende eller granulerede goedninger til petunias. Mange er tilføjet i vandet eller placeret i jorden; men Læs kørselsvejledning på produktets etiket for de bedste resultater, som de kan variere fra mærke.

Kil mængden af vand du giver din petunia, hvis dens blade går limp eller krølle. Petunias, der oplever sådanne problemer er typisk vandes for meget og ofte har svampe problemer. Sæt fingeren i jorden ned til den anden kno. Trække den ud og tage et kig. Vand din petunias, hvis din finger kommer ren. Spring vanding hvis jorden forbliver på din finger. Anvende en fungicid til petunia vil også sandsynligvis hjælpe.

Tips & advarsler

  • Altid plante din petunias i sterile eller pasteuriseret jord. Hvis plantning din petunias i Potter, bruge dem, der har drænhuller. Derudover altid ser på plantens etiketten for oplysninger om solen krav og følge dem. Dermed kan hjælpe dig med at vokse en glad og sund petunia.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com