Grapevine blad sygdom

March 20

Grapevine blad sygdom

Bladene er en af de mest kritiske dele af grapevine. Dette er, hvor fotosyntese og respiration forekomme, begge processer afgørende betydning for sundhed og produktivitet af anlægget. Derfor, administrerende grapevine blad sygdom er afgørende for at forhindre tab af frugt, plante, og for kommercielle operationer, profit.

Meldug

Meldug vises i begyndelsen til midten af juli. Sygdommen vil vises på bladene som en hvid, meldug. Meldug infektion vil reducere den vin hårdførhed gennem vinteren, og stunt Vins vækst og reducere plantens udbytte. Franske hybrider og europæiske sorter er mest modtagelige for meldug. Fungicid sprays er den mest effektive på at kontrollere sygdommen.

Dunede meldug

Hvis du opdager, at din drue blade har gule cirkulært læsioner på bladene med en grålig meldug nedenunder, har de sandsynligvis dunede meldug. Denne svamp udgivelser sporer i foråret og spreder sig via vind og regn. Alvorlige tilfælde af dunede meldug vil vende blade sort og brun, og bladene falder af, udsætter frugt til solen skoldplet.

Sort Rot

Sort rot vises på bladene i lille, rødbrun cirkler på de nederste blade af planten, sædvanligvis i midten til slutningen af juni. Kredse vil udvikle en sort kant og små bumser i steder, og kan inficere alle grønne væv i anlægget. Svære tilfælde vil sprede den drue, dreje bær en mørkebrun eller sort, og så de bliver tørre og visne, ødelæggende dine planter og afgrøder.

Phomopsis blad og sukkerrør Spot

Phomopsis blad og sukkerrør spot viser i midten af juni. Symptomerne dukke op som små, kantede døde pletter, som regel på de nederste blade først. Sygdommen kan derefter spredes gennem stokke, slyngtråde, leaf bladstilk og til sidst i de drue bær. Denne sygdom kan reducere vingård afgrøde ved omrystning bær off vin før høst af skadelige cluster-stammen. Denne sygdom er bedst styres via fungicid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com