Sådan foretages fejlfinding af en Makita batterioplader

March 20

Sådan foretages fejlfinding af en Makita batterioplader

Makita elværktøj er drevet af genopladelige batterier. Når pakken løber tør for strøm, bør det fjernet fra værktøjet og placeres i en Makita batterioplader. Hvis opladeren ikke fungerer korrekt eller ikke korrekt opladning af batteriet, fejlfinding kan hjælpe dig med at afgøre, om batteriet eller batterioplader skal erstattes.

Instruktioner

•Undersøg batteriopladeren. Hvis det er revnet eller beskadiget, erstatte det straks. Inspicere strømkablet på batteriopladeren. Hvis det er beskadiget, revet eller revet, batteriopladeren skal udskiftes.

•DIP en vatpind i isopropylalkohol eller sprit. Gnid i de opladning terminaler og batteriets terminaler til at fjerne snavs og støv. Snavs og støv buildups kan forstyrre opladningsprocessen.

•Plug batterioplader til en fungerende stikkontakt. Batteriladning lys blinker grønt, modtager der angiver enheden strøm. Hvis lyset ikke blinker, skal du tilslutte enheden til en anden stikkontakt. Hvis enheden stadig ikke modtager strøm, det er sandsynligvis defekt og bør udskiftes.

•Skub en kompatibel Makita batteri pack i batteriopladeren. Opladning lyset skifter fra grøn til rød, oplades der angiver, at batteriet. Hvis batteri indikatorlys ikke ændrer, er batteriet enten fuldt opladet eller uforenelig med opladeren. Hvis batteriet lys begynder at blinke rødt, er batteriet for varmt at oplade. Enheden vil tænde afkølingsblæsere og batteriet vil starte opladningen når det bliver til ca. 70 grader Fahrenheit. Hvis opladningen Lysene blinker rødt og derefter grønt, blive batteri patronen ikke opkrævet. Dette betyder, at batteriet er sandsynligvis beskadiget eller slidt.

•Fjern batteriet fra opladeren Når opladningen lysene tænder fra rød til grøn, der angiver, at batteriet er opladet. Frakobl opladeren fra stikkontakten. Opbevar opladeren i en tør, temperatur-kontrolleret miljø.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com