Hvordan til at fylde mellemrummene mellem fliser

March 20

Hvordan til at fylde mellemrummene mellem fliser

Når du bruger brolæggere, mursten eller fliser til en gårdhave eller vej, kan du forbedre designet ved at få kreativ med fyldstof materiale mellem stenene. Du kan bruge levende planter, sten, sand eller endda poleret glas. Du ønsker måske at matche klipperne, kontrast med sten farve, eller tilføje et strejf af sjov måde.

Instruktioner

•Fyld huller mellem stenene med lavtvoksende planter, der kan håndtere nogle mund trafik. Nogle af de bedste planter til solrige områder er Dymondia margaretae, kamille og de laveste voksende thymes ligesom kommen timian. For skygge, så prøv minty-duftende pennyroyal (også kendt som korsikanske mint) og baby's tårer. Alyssum er en årlig, der kan lide sol og vil vokse til omkring 5 inches. Du kan slå det og det har en tendens til selvstændige frø selv--til det punkt, at den kan sprede sig til græsplæner og blomsterhaver. Det vil arbejde vidunderligt når unge og små, men hvis det bliver alt for store eller ranglede, bare klippe eller klip det tilbage.

•Decomposed granit kommer normalt i en afart i brune farver. Det er tungt og holder sig godt fast i revner. Hvis du er villig til at gøre nogle shoppe rundt, er der opførelse eller bygning materiale leverandører, der fremstiller farvet granit i nuancer af rød, hvid, grå, grå-blå og gul. Selvbygger sand er et billigere alternativ.

•Stone og grus tilbyder alle former for farver og former. Du kan udfylde hullerne med forskellige teksturer og endda farvekombinationer. Grus kan tumlede ind i glat runde former eller venstre ru. Større sten vil kræve større huller. Du vil fylde materiale til at sidde selv med toppen af brostenene uden fremspringende eller breder sig og snuble nogen.

•Du kan også bruge din fantasi med de materialer, du vil bruge, så længe de er robuste og vejrbestandige. Tumlede glas, for eksempel, vil funkle som glødende juveler. Klare farver vil ligne is.

Tips & advarsler

  • Undgå bark og andre lette materialer, der kan vaske eller blæse væk. Hvis du vil bruge metaller eller andre usædvanlige fyld, Sørg for der er ikke noget giftigt i dem.
  • Du kan endda bruge en kombination af ikke-levende fyldstoffer blandet med bunddække planter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com