Hvordan til at hænge en Shade klud

March 21

Shade klud bruges til at give skygge i haven og terrassen applikationer. Kluden kommer i to grundlæggende varianter, vævede og strikkede. Vævet stof tendens til at være mindre stabile og kan fray lettere end det strikkede. Shade klud er tilgængelig i en bred vifte af farver og former og det er vurderet til hvor meget skygge det vil producere. Ofte shade klud producenter vil hem kanterne af kluden og tilføje forstærket øskner for at gøre hængende klud lettere.

Instruktioner

•Measure område at være nedtonet. Din rektangulære shade klud skal mindst fire fastgøringspunkter. Typisk, to af disse punkter vil være på huset under tagskægget, og to vil være høje stillinger placeret mindst én mund ud over den maksimale afstand af shade klud (både bredde og længde). Disse indlæg skal være på den ønskede for shade klud højde, og de bør cementeret i jorden, således at de er godt sikret.

•Purchase en skygge klud, der er soemmet til din ønskede størrelse med forstærkede hjørner og øskner. De fleste shade klud producenter er glade for at tilpasse din klud for dig.

•Installer en pad eye under tagskægget af huset. Center pad eye mellem fascia board og ydervæg af huset. Placer den første pad eye ene fod inde i placeringen af post overfor sin placering. Krog shade klud pad øjet ved hjælp af en kabinhage.

•Stræk shade klud langs den ydre væg af huset og trække det stramt.

•Mark placeringen af den anden pad eye så at en snap krog gennem det andet hjørne grommet vil næppe nå pad eye. Du vil skygge klud til at være under spænding, når du hænger det, for at forhindre sag.

•Installer den anden pad eye på mærket. Center pad eye mellem fascia board og ydervæg af huset.

•Installer en pad eye eller store skrue øjet nær toppen af hver post på den side vender hus og shade klud.

•Åbn spændemøtrikken så at det er på sin maksimale længde. Krog krog årets spændemøtrikken gennem de nærmeste hjørne af shade klud. Der kan være en ekstra par inches mellem spændemøtrikken og post. Tilføj lige nok links du kan næppe gøre forbindelsen mellem spændemøtrikken og post. Gøre det samme med det sidste hjørne og post.

•Twist hver spændemøtrikken at skabe spænding på shade klud. Korrekt installeret, bør shade klud være resistente over for vind. Hvis stoffet strækkes, bør du kunne stramme Strammeskruer mere eller endda fjerne et link.

Tips & advarsler

  • De fleste shade klud producenter sælger hardware til montering og hængende shade klud. Andre indstillinger for hængende omfatte stretching kabel til nærliggende træer i stedet for ved hjælp af indlæg. Sørg for at fortælle din shade klud producent hvordan vil du gerne bruge din shade klud for yderligere idéer og hardware.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com