Calendula & biller

March 21

Calendula planter, også kendt som pot morgenfrue, har blomstrer i lyse gule og orange, der blomstrer tidlig om sommeren. Disse blomster tiltrækker gavnlige insekter, men de tiltrækker også agurk biller og blister biller, at ødelægger anlægget.

Agurk biller

Agurk biller bliver aktive i foråret og overvintre som voksne i skjulte steder omkring bygninger. Voksne lever af blade, pollen og blomster af morgenfrue planter. De bærer bakterier, der forårsager bakteriel visnesyge i deres maver overvintre og vil overføre det som de foder på planterne i foråret.

Blister biller

Voksen blister biller lever kun af de blomster calendula plantedele. De er flerfarvede og blande sig med deres omgivelser og blive svært at få øje på. De er aflange og ca en halv tomme i længden. Håndtere blister biller nøje, som deres organer indeholder et giftstof, der forårsager vabler på huden.

Behandling

For at behandle agurk biller og blister biller, gennemvæde jorden i et pesticid kort efter udplantningsplanterne emerge. Flere anvendelser af kontakt insekticider arbejde stop fodringer og transmission af bakterievisnesyge. Beetle aktivitet toppe for to til fire uger i foråret; bruge Blandtegning insekticider to gange om ugen i løbet af denne tid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com