Hvordan du udskifter en enkelt stang linje spænding termostat med en dobbelt Pole

March 21

Hvordan du udskifter en enkelt stang linje spænding termostat med en dobbelt Pole

Linje spænding termostater styre driften af elektriske baseboard varmeapparater. Varmeapparater forbinde til panelet vigtigste service med to ledninger, som regel en hvid og en sort, ud over en jordledning. En enpolet termostat kontrol én ledning og en topolet termostat kontrol både ledninger. Nogle baseboard varmeapparater kræver brug af en topolet termostat, mens andre kun behøver en enkelt stang.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der styrer baseboard varmelegeme. Kontrollér strømmen er slukket ved at bringe no-kontakt spænding testeren tæt på termostaten. Hvis lyset bliver slukket, er strømmen slukket.

•Fjern de skruer, der holder termostaten til boksen ledninger. Trække termostat ud af væggen. Bemærk ledninger. Enkelt pole termostaten har to ledninger tilsluttet til den. De andre to ledninger i boksen er sammenføjet med en ledninger møtrik.

•Note, som wire på den enpolede termostat er mærket "Line" eller "L1", som er mærket "Belastning" eller "T1." Placer et stykke tape på ledningen kommer ind i boksen, der er knyttet til "Linje" wire. Ledningerne kommer ind i boksen i to kabler.

I to ledningerne, der angive boksen og er forbundet med en wire møtrik, kommer man ind i boksen inde i kablet med den ledning, der forbinder med "Line" wire på termostaten. Placer et stykke tape på ledningen også, som de er begge "Linje" ledninger.

•Tag ledninger nødder fra ledninger og separat i ledninger. Parre en indgående "Linje" wire, markeret med tape, med den "Line 1" eller "L1" wire på topolet termostat. Sætte de to nøgne wire ender i en wire møtrikken og drej wire møtrik med uret for at stramme den.

•Pair den anden indgående "linje" wire med den "Line 2" eller "L2" wire om den nye termostat. Sætte wiren ender i en wire møtrik og skrue det på stram.

•Tilslut hver af de to resterende ledninger i boksen til en af de resterende ledninger fra termostat med wire nødder. Ledninger på termostaten er mærket "Belastning" eller "T1" eller "T2."

•Skub ledningerne tilbage ind i boksen og sted termostat mod boksen. Installere de to medfølgende skruer for at holde en termostat til boksen ledninger. Aktivere effektafbryderen tilbage og teste installationen ved at sætte termostaten højere end den aktuelle værelsetemperatur. Baseboard ovnen tændes.

Tips & advarsler

  • På nogle termostater, der kan mærkes "Belastning" eller "T" ledninger "Off" eller "Cyklus".
  • Hvis der kun to ledninger er i din termostat ledninger boks, en er en line wire og den anden er en belastning wire. Du bliver nødt til at dirigere et nyt stykke af kablet fra termostaten til varmelegeme til at bruge en topolet termostat, og Tilslut det andet kabel til baseboard varmer efter fabrikantens forskrifter.
  • Arbejd aldrig på en levende kredsløb. Altid slukke for strømmen og kontrollere, at det er slukket. Tjek din baseboard varmelegeme for typen termostat kræves og de aktuelle krav. Altid matche termostat typer og brug kun Termostater bedømt på eller over de nuværende krav i ovnen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com