Måder at frakoble en vask

March 21

Måder at frakoble en vask

Hvis din vask er langsom til at dræne eller ikke afdrypning overhovedet skal du afmonterer det. En blokeret vasken er en pestilens men let kan afhjælpes med nogle simple værktøjer. En almindelig årsag til obstruktion er hår eller fedt, så placeringen af din vask kan foreslå, hvilken metode der er bedst at trække det. Stikker fingrene i plug-hullet kan være nok til at fjerne en samling af hår, men hvis blokeringen er yderligere ned vil du nødt til at prøve en anden metode.

Styrte vasken

Dække overflow med en hånd eller ventilationskanal tape. Placer din andre håndflade ned og pumpe hurtigt op og ned et par gange; denne simple metode arbejder ofte på unblocking dræn. Eller bruge en stemplet med et gummi sugekop, der passer over plug-hul. Tryk fast op og ned inden endelig frigivelse. Vakuum bør afmonterer vasken og tillader vand at dræne. En anden måde at styrte er at bruge en magt-stemplet. Tryk ned på en fast overflade og pumpe ca tre gange for at opbygge pres, derefter placere over plug-hul. Frigive vakuum og afmonterer vasken.

Bruge en stang

Hvis du har mistanke om, at fedt eller sediment har bygget op du kan forsøge at stang plug-hul med et redskab. En spisepind, smør kniv eller kød spyd vil nå næsten at bøje eller albue i fælden og kan løsne eller bryde op snavs. Du kan også få snoet en wire bøjle, som vil nå ind men ikke passere i svinget. Ved at gøre en lille krog i den ene ende, kan du tilslutte hår eller væv til at trække sig tilbage fra plug-hul.

Prøv en vask snegl

Hvis blokeringen ikke kan forrykke kaster eller med en stang så prøv en vask snegl. Dette er en rulle af fleksible metal kabel og et håndsving. Passere sneglen ind i afløbet og fælde; Hvis det rammer noget, kan du muligvis kranksæt tilbage lidt og hook op blokering til at trække det tilbage op gennem stik hul. Sneglen kan passere rundt i svinget i fælden, så det er det bedste værktøj til en blokering yderligere væk.

Fortryde fælden

Hvis du kender sikkert noget har blive indgivet i fælden eller du har prøvet kaster og vask snegl, så fortryde fælden. Fælden er placeret under vasken. Du skal bruge en skruenøgle til at fortryde det. Placer en prop i vasken til at stoppe vandet afløb som du fjerner fælden. Har en spand under fælden og fjerne proppen for at tømme vasken. Fjerne blokeringen og erstatte fælden.

Bruge kemikalier

Der findes et bredt udvalg af vask-frigive kemikalier. Læs instruktionerne omhyggeligt og kontrollere kemiske er velegnet til finish af din vask. Nogle kemikalier kan ikke anvendes på porcelæn. Bagepulver og eddike hældes ned i afløbet, efterfulgt af kogende varmt vand vil undertiden arbejde. Stærkere kemikalier er designet til at nedbryde fedt, mad og debris.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com