Forslag af stranden farver til brug i et soveværelse

March 22

Forslag af stranden farver til brug i et soveværelse

Dekorerer dit soveværelse i en beach cottage tema er en ideel måde at transportere dig til stranden hver dag, ligegyldigt hvordan nær eller langt havet er væk. En strand tema er afslappet, luftige og komfortable. Et væsentligt element i fanger stemningen i en beach cottage er dit valg af farve.

Hvid

En neutral farve som hvid gør et glimrende valg for væg farve, tekstiler eller vindue behandlinger i stranden soveværelse indretning. Hvid er lyse og afspejler en masse lys, at holde den åben, luftig føler i rummet. Lyse hvide skabe en sprød, cool atmosfære. Hvide der ser alderen eller søn bleget tilføje lidt mere varme til rummet. Brug hvide som væggen farve, vindue behandling eller sengetøj.

Tan

Tan er en fremragende neutral at indarbejde i ethvert rum, fordi det går med alle andre farver. Det er en strand tema soveværelse, minder om sand, siv, tørret græs, drivtømmer og andre naturlige materialer, som du kan støde på en dag på stranden. Tan også hjælper med at varme op andre cool beach nuancer ligesom lyse hvide og blues. Bruge tans til gulvbelægninger, vægge og indarbejde det i stof eller sengelinned. Du kan også tilføje nogle stænk af tan med naturlige materialer som vidjer møbler eller vævet græs nuancer.

Blå

Sandsynligvis den mest dominerende strand farve, blå er trukket direkte fra himlen og havet. Ingen strand tema værelse er komplet uden nogle anstrøg af blå. Lysere nuancer som himmelblå, eller medium nuancer ligesom cerulean og kobolt, fungerer godt i en strand tema. Hvis du foretrækker en mere nautiske udseende, tilføje en smule af navy blå. Akvamarin bringer et strejf af grøn. For en dristigere farveskema, indarbejde blues i baggrunden, som i væg maling og tæpper. Hvis du foretrækker neutrale farver som de dominerende farver i dit værelse, tilføje nogle slag af blå hist og her med tilbehør eller stof mønstre.

Grøn

En anden cool farve er grøn. Et værelses strand tema kan bruge grønne eller en blå-grøn nuance som en dominerende farve eller som en markeringsfarve. Nuancer af blå og grøn skaber tilsammen en analog farveskema, som er meget afslappende at øjet. Nuancer bør være omkring den samme intensitet. En enkelt grøn mur, for eksempel, gør en dejlig markeringsfarve med resten af rummet i neutrale og blå illustrationer og tilbehør vil arbejde i harmoni med det.

Coral

Coral, fundet i koral-senge samt den spektakulære solnedgang, er lavet ved at blande hovedsagelig orange og rød eller pink, i varierende mængder til at producere en række farver. For en blødere look, søge blege nuancer af Rosa-orange. Dybere nuancer kan være en intens rødlig orange. For at bringe en smule mere neutralitet, er mørke koraller en smule mere i tan side. I modsætning til blå og grøn er koral en varm farve. Coral med blå-grønne nuancer som aquamarine og krikand opretter en komplementære farve ordningen, der giver et værelse balance. Ved hjælp af coral som en dominerende farve kan give en strand soveværelse et mere feminint præg.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com