Teknikker til sprøjtning skabslåger

March 22

Du vil måske undre, hvordan nogle skabslåger vises fejlfri med en glat og ensartet finish. Det er ikke trylleri. Det er fordi møbelsnedkere bruge spray-udstyr, der er effektive, de har en ordentlig layout og bruge enkle teknikker til at anvende pletter og lak. Du kan få de samme resultater i din egen garage, butik eller hvor som helst du har plads.

Layout

Skabslåger skal være færdig på begge sider og alle fire kanter. Det er vigtigt at bruge en layout, der kan rumme det på samme tid, sprøjtning så mange døre som muligt. Bygge en simpel støtte til optimal sprøjtning layout ved at placere lange stykker af fyr, Gran eller poppel tømmer parallelt med hinanden på tværs af så mange savbukke som du har plads til. Tømmer skal være mindst 3/4-inch-thick, mindst 2 inches lang. Bruge de længste stykker du kan rumme, helst mindst 96 inches lang. Placere så mange døre som muligt på tværs af tømmer. Placer døre ansigt ned, side om side med en 2-tomme hul mellem dem. Hvis du laver to rækker af savbukke og tømmer, lade plads nok, så kan du nemt gå mellem rækkerne. Du bør også har plads nok, så du kan gå rundt i alle rækkerne mellem vægge.

Pletten

Produktion kabinet butikker bruge sprøjtepistoler for pletten. Det er den eneste måde at få sammenhæng, når farvning flere døre. Bruge en kvart-størrelse spray pistol med en farvning spids eller en dyse. Fyld pistolen med pletten. Spray en test mønster på et stykke affaldstræ og justere spray efter behov. Spray dørene én eller to ad gangen. Holde pistolen 8 inches fra overfladen af døren. Spray overlappende bands af pletter på overfladen af døren indtil det har våde med pletten. Spray ender og siderne af døren. Tørre pletten af straks med en blød, tør klud. Flytte til de næste to døre og Gentag flytter ned linjen, indtil alle dørene er farvet på den ene side. Når pletten er tør, dreje dørene og Gentag proceduren. Lad pletten tørre før tørre det ud. Hvis det begynder at ske, stoppe, hvad du laver og aftørre dørene omgående.

Lak

Moderne lak tørre hurtigt, lå fladt ned og er brugervenlig. Lak bruges på næsten alle moderne skabslåger. Bruge en sprøjtepistol med en 1 - eller 2-gallon container. Beholderen sidder på gulvet, tilsluttet pistol med lange slanger. Du kan leje denne type af spray pistol med en lak spids på den. Der er tre grundlæggende typer af lak: kedelig, medium og høj-gloss. De fleste skabslåger er færdig ved hjælp af medium-gloss, men det er op til dig, alle af dem gælder på samme måde. Nogle møbelsnedkere bruge sealer før sprøjtning med lak, men andre bruger kun lak som en forsegling agent. Det fungerer præcis på samme måde, men lak kun er hurtigere og du få de samme resultater. Sealer er intet mere end tykke lak. Du kan bruge det hvis du kan lide, men du vil bemærke nogen forskel i det lange løb.

Første lag lak

Når pletten er tørt tilstrækkeligt, fylde lak container med lak. Spray en test mønster på et stykke skrot træ stående lodret. Pistolen skal producere en 4-til-6-tommer-dækkende band lak. Lakken skal ikke dryppe eller køre mens der producerer en våd overflade. Justere knop på slutningen af pistolen med uret for mindre lak, mod uret for mere. Spray døre én ad gangen med bands af lak, der løber parallelt med døren. Holde pistolen 8 inches fra overfladen af dørene på skrå på 15 grader. Spray bands lak over overfladen af dørene begynder på den ene side. Hvert bånd af lak skal overlappe den tidligere band med 1 tomme. Fortsætte på denne måde indtil overfladen af døren er vådt med lak. Spray både slutter, og begge sider. Spray alle dørene på layoutet på samme måde. Når lakken er tør, dreje dørene og gentage processen.

Andet lag lak

Sand alle dørene i hånden med et foldet stykke 180 sandkorn sandpapir. Sand let til at flade og glatte det første lag lak. Dette giver et fint hvidt pulver, også kendt som lak støv, det hjælper til at kurere det andet lag. Efterlad det på døren. Ikke fjerne den. Sand sider og ender af døren. Spray den næste frakke på, præcis som du gjorde den første pels. Det er OK at sprøjte det lidt tungere, hvis det ønskes. Holde den pistol flytte som du spray. Aldrig stoppe bevægelsen af pistolen. Ikke spray lak hvor du behøver det, og ikke sprøjte det ind i luft eller flytte spray mønster på tværs af tidligere sprøjtede døre. Brug konsekvent selv strøg til at fastsætte en selv og våd pels. Når lakken er tør, vend dørene og gentage processen. Du kan tilføje en eller to mere frakker for en dybere finish, men to frakker er tilstrækkelig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com