Hvordan at slippe af med havejord svamp

March 22

Hvordan at slippe af med havejord svamp

Svampe - en gruppe af levende organismer som svampe og skimmelsvampe--kan ikke producere deres egne fødevarer og dermed absorbere næringsstoffer fra deres omgivelser. Selv om svampe kan være gavnlige, fordi de bidrager til at behandle døde planter og dyr sag gennem henfald, kan de også være ødelæggende for planter. Én fælles haven sygdom forårsaget af svampe er meldug, der kan påvirke roser, syrener og endda grøntsager. At slippe af med svamp i havejord kræver tålmodighed og vedholdenhed.

Instruktioner

•Spade nogen haven barkflis, der har svampe på det i haven jorden hvis du brugt barkflis i haven og nyde området med vand. Svampe problemer opstår når tørre produkter, såsom barkflis, sække eller anvendes til tør jord. Tilsætning af vand til området vil bidrage til bekæmpelsen af enhver nuværende svampe.

Du kan også fjerne berørte muld fra din havejord område og simpelthen behandle barkflis og returnere det til din havejord. For at gøre dette, samle barkflis, grundigt våd dem og placere dem i en bunke i et solrigt område. De vil varme over flere dage til en temperatur på 110 grader F til 140 grader F og vil dræbe problem svampe.

•Dig op den havejord berørt af svampe, og placere jorden i metal bagning pander. Sørg for jorden er ikke mere end 4 inches dyb og niveau. Læg alufolie over bagning pander, og Indsæt et kød termometer i jorden gennem folien.

•Indstil ovnen til 160 grader F, og læg den bagning pander i ovnen. Tillad pander til opvarmes i 30 minutter efter temperaturen i jorden når 160 grader F, og Lad jorden køle før den returneres til jorden.

•Applicer jord fumigeringsmidler til alle jord i det berørte område af haven, efter fabrikantens anvisninger. Desinfektionsmiddel, som anvendes i jorden som en flydende løsning, vil bidrage til at kontrollere jord svampe. Før du bruger fumigeringsmidler, Sørg for jorden ikke er for varmt, koldt, tørt eller vådt. Kontroller, at ingen store stykker af organisk stof er til stede i jorden. Teste temperaturen i jorden 3 inches ned for at bekræfte det er ikke højere end 90 grader F og ikke lavere end 60 grader.

•Dæk behandlede jorden med en plastik tarp og segl tarp ned med mursten. Forlade den tarp-dækket fumigeringsmidler i jorden for to til syv dage til at hjælpe med at ødelægge svampe der.

Tips & advarsler

  • Gælde kun jord fumigeringsmidler til din havejord, hvis du har nogen ønskede planter, der vokser i din have på tidspunktet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com