Hawaiian Flower identifikation Guide

March 23

Hawaiian Flower identifikation Guide

Hawaii ligger i Stillehavet, en kæde af øer med en stat blomst samt blomster repræsentative af alle øerne i kæden, ifølge Aloha Hawaii hjemmeside. Disse blomster anvendes i traditionelle flower halskæder, kendt som leis. De er også blevet repræsentant for østat for resten af verden.

Gul Hibiscus

Gul hibiscus er Hawaii state blomst og er kendt verden over som en hawaiiansk symbol. Denne store blomst kan identificeres ved dens lyse, gule blomster. Den gule hibiscus, også kendt som pua aloalo, er en af kun fem typer af hibiscus hjemmehørende i Hawaii. Den blomstrer med store blomster med store, flade blade, der åbner til at danne en næsten cirkulær form. Den lange Støvvejen strækker sig fra midten af bloom og der er nogle gange en dyb rød farve på halsen. Hibiscus blev vedtaget af Hawaii område som sin repræsentant blomst. Hawaii vedtog i 1988, den gule hibiscus som officielle statslige blomst. Hibiscus er også repræsenteret i kunst, tøj og smykker forbundet med Hawaii.

Gul Ilima

Den gule ilima repræsenterer Hawaii-øen Oahu. Ilima, med en bleg gul bloom er medlem af familien hibiscus. Det blomstrer med en svømmehud udseende og et par kronblade strækker sig ud over den cirkulære center af bloom. I centrum definere rød og orange striber blomstre, bryde væk fra sin bleg gul udseende. Ilima plante tilpasser afhængigt af dens miljø. Det vokser med et mere treelike udseende i det skotske højland, men en mere shrublike vækst i lav områder. Native hawaiianerne også prale af medicinske egenskaber af ilima blomstrer, der anvendes som et afføringsmiddel, ifølge webstedet Hawaii blomst.

Rød Ohia

Den røde ohia er blossom ohia træet og blomsten valgt for den store ø Hawaii. Det er let identificeres ved dens runde, strittende, bomuld bold-lignende udseende. Ohia blomstrer er typisk rød, men kan findes i gule, orange og hvid. Blomstrer er omgivet af spidse grønne blade og har en grøn center. Ifølge Hawaii blomst menes ohia bloom at være blomsten af gudinden Pele. Pelé er en voldelig-hærdet Gud, der styrer brand og vulkaner, ifølge lokale legender.

Pink Lokelani

Den pink lokelani, også kendt som rose of heaven, repræsenterer Maui. Denne rosenrødt, pink bloom ligner traditionelle roser med flere kronblade danner en cuplike blomstre. Bragt til Hawaii i 1800-tallet af spanske bosættere, trivedes den lyserøde lokelani i haver af Maui. Forekomsten af blomsten fortjent det Brugernavn "Maui rose." Den lyserøde farve vækker minder fra dyb pink læbestift, og dens roselike bloom gør det let kan identificeres. Det har været genstand for mange kunstneriske projekter.

Hvid Kukui Blossom

Hvid kukui blossom repræsenterer øen Molukai. Kukui er en lille, hvid blomst med fem kronblade giver det et starlike udseende. Kukui blomster vokse i slutningen af kukui træ i store klynger. Blomster er almindeligt anvendt af lei beslutningstagere i hele Hawaii.

Kaunaoa

Lanai er repræsenteret ved en luft plante, der ikke er faktisk en blomst på alle. Lange, tynde orange vinstokke vokser i naturen på øen, men er meget svære at finde. Som kukui blomstre af Molukai, er kaunaoa blomster almindeligt anvendt til at væve lei halskæder af Hawaii.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com