Hvad er den bedste måde at rense mit Jacuzzi badekar?

March 23

Hvad er den bedste måde at rense mit Jacuzzi badekar?

Jacuzzi badekar kan være en god måde at vaske væk stress i slutningen af en lang dag. For at holde din Jacuzzi badekar kører som det skal i år fremover, er det afgørende, at du korrekt rense dyserne og overfladen regelmæssigt. Heldigvis, rengøring er let, hvis du holder op på den.

Anbefalede frekvens

Jacuzzi anbefaler rengøring både jets og indvendige overflade af dit badekar mindst en gang om måneden. Produkter, såsom skumbad og sæbe, kan opbygge i jetfly og VVS, forårsager din Jacuzzi badekar til funktionsfejl eller jetfly til at stoppe med at arbejde. Jacuzzi tyder på rengøring karret, efter hver brug for bedste ydeevne.

Anbefalede produkter

Skummende rensemidler er en no-no for rengøring Jacuzzi badekar jetfly. Badekar er jet handling vil medføre produkt til at skabe mere skum end normalt, hvilket kan tilstoppe rør. Lavtskummende desinficerende rensemidler, såsom opvaskesæbe, blegemiddel eller endda hvid eddike, er gode valg til at rense dyserne. Overfladen af en Jacuzzi badekar kan rengøres ligesom regelmæssige akryl badekar: Brug en vandlåsens flydende badeværelse Sæbe og en blød vaskeklud eller svamp.

Rengøring dyser

Det er bedst at rense dyserne, før du Rengør overfladen af badekarret, som rester fra dyserne bliver beskidt overflade af karret. For at rense dyserne, skal du udfylde din Jacuzzi badekar med varmt vand. Sørg for, at vandet helt dækker badekar er jets; ellers får de ikke ren. Hæld i en 1/4-cup af lavtskummende desinfektionsmiddel, 1/2-cup af blegemiddel eller 1 kop hvid eddike. Pulveriseret parabol vask vaskemiddel er også et godt valg til at fjerne fedt. Tænde vandstråler, lad dem køre for 15 minutter derefter slå dem fra. Lad badekarret lægges i blød i 10 minutter. Selv om du er rengøring dyser, vil så badekar i blød give renere tid til at bryde ned snavs, snavs og olier på karrets overflade. Dræn Jacuzzi badekar og genopfylde den med frisk, koldt vand. Igen på jacuzzien, lad det køre for 15 minutter derefter slukke den.

Rengøring af overfladen

Da overfladen af Jacuzzi er det samme som en almindelig badekar, kan du bruge din favorit ikke-slibende flydende badeværelse Sæbe rengøre overfladen. Gnid sæbe i overfladen af karret med en blød klud eller svamp, under særlig hensyntagen til meget snavset eller farvede områder. Tillad sæbe at lægges i blød i 10 minutter. Skrub de beskidte områder igen. Anvende mere sæbe og lad det trække igen hvis området ikke kommer ren. Skyl ud kluden eller svamp grundigt, når du ser, at snavs har akkumuleret og genanvende vandlåsens sæbe som nødvendigt fortsat at skrubbe indre af karret, indtil det er rent.

Ting at undgå

Der er et par ting til undgå, når det kommer til rengøring Jacuzzi-badekar. Sørg for du undgå at bruge slibende husstand rense på overfladen af din Jacuzzi, da de kan ridse det. Uanset hvilket produkt du bruger, læse etiketter omhyggeligt for at sikre de er sikker til brug på din Jacuzzi badekar. Hvis du er usikker på en sæbe, kontakte Jacuzzi. Du kan også forhindre problemer med dit badekar ved at undgå brug af badet sæber, der indeholder olie og skumbad. Lavtskummende badesalt er sikrere for din Jacuzzi, da de ikke vil forårsage rester at bygge i dine rør. Denne rest kan også forårsage vandstanden sensor til at mislykkes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com