Alabama blomstrende træer

March 23

Alabamas varme og gæstfrie klima giver gode vækstbetingelser for en bred vifte af blomstrende træer. Disse træer gør fremragende Tilføjelser til ethvert hjem eller kommercielle landskab, tilføjelse af rigdom og farve under den blomstrende sæson som, afhængigt af arterne, der normalt sker i midten til slutningen af foråret. Blomstrende træer tilbyde mad og husly for lokale dyreliv og kan øge jordværdi hvis ordentligt vedligeholdt.

Sydlige Magnolia

Den sydlige magnolia er hjemmehørende i Alabama samt andre stater i den amerikanske sydøst, fra østlige Texas ned til central Florida og nordpå Carolina. Træet gør bedst i fuld sol, men kan også trives i halvskygge med de rigtige jordbundsforhold (ideelt veldrænet, sure, frugtbar jord). Den sydlige magnolia er værdsat i syd som en landskabspleje træ, selvom dens træ kan også bruges til at gøre trækasser og krydsfiner. Den sydlige magnolia behov masser af plads på grund af dens massive rod struktur og langsomt nedbrydes blade, så forvent ikke blomster, græs eller anden planteliv, vokse overalt nær det. Dette træ producerer store, duftende hvide blomster, der er statslige blomster af både Mississippi og Louisiana. Dette træ vil vokse op til 90 fod i højden og er normalt 2 til 3 fod i bredden.

Crapemyrtle

Crapemyrtles, eller lagerstroemia indica, er populære, landskabspleje træer i Alabama og producere løgformet, farvestrålende blomster hele foråret og sommeren. Disse blomster kan være så tung, at de vejer ned grenene, så du skal skære dem tilbage med jævne mellemrum for at bevare optimal sundhed. Der er flere dusin crapemyrtle sorter, der producerer en bred vifte af farver, herunder hvid, violet, lavendel, pink, Rosa og rød. Disse forskellige sorter også variere betydeligt i højden, fra så kort som 3 fødder til så høj som 30 fod. Crapemyrtles er relativt hårdføre træer, men de er modtagelige for frost, svamp sygdomme, japanske biller og crapemyrtle bladlus, som suger sap ud af sine blade. Fælles sorter af crapemyrtle omfatter Apalachee, Chickasaw, Comanche, Yuma og Seminole.

Tulip Tree

Tulip tree, også kendt som gul poplar, hvid poppel, tulip poplar og whitewood, er en fælles blomstrende træ i Alabama og det meste af sydøst. Dette træ kan leve over 300 år og kan vokse til at være over 200 fod høje i de rette betingelser. Tulipan træ har brug rig, dyb, veldrænet jord og overlever bedste i skove og lavtliggende fjeldsiderne. Tulipan træ træ er højt værdsat for sin alsidighed og bruges i møbler bygning og indramning. Tulipan træ begynder at producere blomster efter omkring 20 år, og gør det mellem April og juni. Disse blomster er bleg gul med en lys orange ring omkring midten. Blandt tulip tree's vigtigste bestøvere er biller, fluer, Humlebier og honning bier. Fælles skadedyr, der påvirker tulipan træ omfatter tuliptree skala, gul-poppel weevil, colombianske tømmer Bille og rootcollar soegeren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com