Hvordan man dyrker Lithops Under lys

March 23

Indfødte til Afrika, levende sten eller lithops, ligner småsten, med striber og prikker i nuancer af guld, brun og grå. Medlemmer af familien saftige, lithops kræver lidt pleje, bortset fra en kilde til direkte lys og lejlighedsvis vanding. Fluorescerende plante lys tillade dig at dyrke lithops i rum, der ellers ville blive for mørkt til denne usædvanlige udseende plante.

Instruktioner

•Sæt din lithops plante under en fluorescerende vokse lys, med 6 til 12 inches mellem dit anlæg og lys. Sæt lys--manuelt eller ved hjælp af en timer - til at give mindst fire til fem timer af lys hver dag, mængden af direkte sollys om dagen denne plante behov.

•Kapacitet anlægget til at fugtes jorden ikke mere end en gang om ugen fra forår til efteråret. Tillader jord tørre mellem vanding gange, men ikke tillader det at blive knogle tør. Hvis jorden begynder at trække væk fra siderne af plantageejer, har du lade det gå for lang tid uden vand.

•Reducer vanding fra sent falde til tidlig forår, den hvilende periode for disse planter. Vente til efter lithops blomst for at reducere vanding. Lithops dyrkes under lys begynder at visne med mindre vand. Når du ser shriveling, vand planten meget let nok til at fjerne støv fra bladene. Vent til vand igen, indtil du ser shriveling.

•Return til foråret gennem falde vanding tidsplan, når din lithops plante genoptager vækst. Anlægget producerer et nyt par af bladene over vinteren, og de gamle visne. Vent, indtil de nye blade begynder at vokse og den gamle ones er gået tilbage til foråret gennem falder vanding tidsplan.

Tips & advarsler

  • Lejlighedsvis tjekke din lithops planter for tegn på skadedyr skader.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com