Sådan fjerner dobbelt sidet Tape fra maling

March 24

Sådan fjerner dobbelt sidet Tape fra maling

Dobbeltsidet klistret tape synes altid som en god idé, indtil det er tid til at tage det ned. Nogle nyere formler er designet til nem fjernelse, når du er færdig med det, men det hjælper lidt, når du forsøger at fjerne den plakat, som dit barn voksede og dobbelt-stick tape, der har holdt det til malede skabet døren har været der i et halvt årti. Men ikke ærgre sig! Ligesom de fleste superhelte har deres varemærke svagheder, de fleste messer har deres egen akilleshæl-- og dobbelt-sidet klistret tape's akilleshæl er en simpel hårtørrer.

Instruktioner

•Fjern den vare, der blev afholdt af den dobbeltklæbende tape til at afsløre båndet. Brug en tynd, flad metal skraber, såsom en spartel, under kanten af tape til at løfte den væk fra væggen. Hvis båndet er temmelig frisk, kan denne handling alene fjerne det hele. Tape, der har eksisteret i mere end et par dage, at se tegn på, at malingen trækker væk og stop skrabe straks.

•Plug i en fælles husstand hårtørrer og drej den til den højeste indstilling. Tungt arbejde handsker for at beskytte dine hænder fra varmen. Drej hårtørrer fan til den højeste indstilling og holde dysen 6 til 8 inches fra overfladen af tape, peger dysen direkte på det. Hold hårtørreren med varmen fokuseret direkte på båndet, i stedet for mindst 30 sekunder. Når du begynder at se kanter af båndet curl tilbage, er det klar til fjernelse.

•Scrape tape fra væggen med en spartel. Gentag processen med hvert stykke tape, at du skal fjerne før de går at oprydning fase (trin 4).

•Soak et stykke vat i neglelakfjerner- eller acetone og gnid over enhver resterende klæbemiddel på dine vægge. Bruge en skraber skraber eller fingernegl til at fjerne de resterende rester. Gælde ikke varme til området i mindst 30 minutter efter hjælp remover, som er yderst brandfarlig.

•En komplet oprydning med en sprøjte i din favorit spray renere og et papir håndklæde eller fugtig svamp.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com