Hvad dræber Mugsporer?

March 25

Tilstedeværelsen af skimmelsvamp i et hjem kan være en offensiv plage i bedste fald og i værste, en fare for sundhed og velvære for dig og din familie. Langt størstedelen af forme, der vokser i hjemmet er godartede for mennesker, men skimmelvækst kan irritere enhver med allergi. Hvis mug i dit hjem indeholder mykotoksiner, kan formen være giftige for enhver, der kommer i kontakt med det. Klart derefter, når du opdage mug i dit hjem, er det bedre at fejle på siden af forsigtighed og fjerne støber lige bortrejst.

Årsager til skimmelvækst i hjemmet

Mug har tendens til at vokse mest dygtig i fugtige, fugtigt, tempereret og mørke områder som kældre. I virkeligheden, skal alle forme fugt til at vokse, så tilstedeværelsen af en usædvanlig mængde fugt på et bestemt sted i dit hjem (et utæt tag i en kvist, for eksempel) eller et utæt vandrør i en kælder kan ofte være en indikator for tilstedeværelsen af skimmelsvamp. Mug kolonier begynde, når Mugsporer svævende gennem luften jord i et fugtigt miljø, så der er to trin til at tage sig af din mug problem: at fjerne skimmelvækst, sig selv, og forhindrer Mugsporer i at skabe en anden koloni.

Dræbe mug

Mug kolonier kan blive dræbt med normal husholdningsartikler. En simpel blanding af varmt vand, sæbe og et stænk af blegemiddel kan bruges til at skrubbe væk skimmel. Vakuum op eller smide nogen fysiske skimmelvækst. Når alle skimmelvækst er fjernes og kasseres, anvende en desinficerende til området og alle omkringliggende områder. Efter desinfektion, er det vigtigt at tørre hele området. Forlader fugt i det berørte område vil tilskynde skimmelsporer forrykke under renseprocessen til at bosætte sig tilbage ned i samme område og vokse en ny støbeform koloni.

Spore overvejelser

Sporerne er mikroskopiske og holdbare, og kan nemt gå i luften, så det er umuligt at dræbe dem alle eller fjerne dem helt fra dit hjem. Men Mugsporer alene er uskadeligt; Det er kun når de kombineres med fugt at skimmelvækst opstår. Derfor er det vigtigt for at fjerne kilder til overskydende fugt i området du har fjernet formen. Forlader overskydende fugt i sted næsten garanterer at du får flere problemer med skimmelsvamp yderligere ned på linjen.

Andre overvejelser

Symptomer på mycotoxicoses, den tilstand forårsaget af giftige eksponering for mykotoksiner mug, er karakteriseret ved irritation af huden og anstrengt åndedræt. Kontakt en læge eller sygeplejerske, hvis nogen i dit hjem oplever disse symptomer og de er ikke et resultat af andre medicinske tilstande. Videnskabelig forskning i mug toksicitet hos mennesker, og holdninger ændres hyppigt. Kontakt din lokale giftkontrolcenter eller den lokale kapitel af US Environmental Protection Agency (EPA), hvis du er bekymret for skimmel toksicitet i dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com