Hvad er den Standard køre for dæk trapper?

September 29

Hvad er den Standard køre for dæk trapper?

Det mest kritiske kendetegn ved trappen, endnu mere så er end størrelsen af dets dele, er forsikrede, hvert skridt den samme. Bygningsreglementer faktisk håndhæve denne forordning. Lokale bygning og brand koder mandat en masse plads til trappen, fordi trappe falls er ansvarlig for mere end 100.000 alvorligt kvæstede hvert år, advokatkontorer af Lorraine Gingery hjemmeside rapporter. Før du starter enhver dæk trapper eller andre trappe projekt, skal du sørge for at finde de specifikke bygningsreglementer for dit lokalområde og blive fortrolige med mange begreber, der anvendes til at beskrive trapper og reglerne omkring trappen.

Enhed Run

Vandret enhed kører er længden af hver trapper, fra front til bag, der sidder parallelt med jorden. De bør være ikke mindre end 10 inches, efter anbefalinger fra Rådet for amerikansk bygning tjenestemænd samt 2000 internationale kode Rådet. Nøglen til ved hjælp af en standard 10 tommer til den vandrette trappe køre afstand er at vælge en riser, der vil producere en komfortabel stepping vinkel inden for lokal kode forordninger. En grundlæggende konfiguration er at bruge en 10-tommer køre med en trappe riser måling mellem 7 og 7,5 inches mellem hver trappe.

Enhed Riser

Trappe riser er den vertikale element findes i et sæt trapper, målt fra bunden til toppen. Det løber vinkelret på jorden. CABO og kode Rådet anbefaler, at enhed stødtrin er ikke mere end 7,5 inches. Faktisk United broderskab af tømrere rapporterer at trappe risers spænder mellem 4 og 7 tommer, så sørg for at tjekke hvad lokale koder er nødvendige i dit område.

Udendørs vs indendørs

De fleste dæk trapper er udendørs. Standard målinger gælder stadig; enhed løber bør være ikke mindre end 10 inches og stødtrin bør være mere end 7,5 inches høj. Mange mennesker, men opbygge længere og kortere trapper som trapper med en 12-tommer køre og 6-tommer stigning. Det afhænger virkelig bare af dine præferencer, dæk størrelse og trappe placering samt elevation ændringen fra jorden dækket gulvet. Kort dæk skal muligvis kun én eller to trapper, mens høje dæk kræver flere trapper. Du kan overveje smallere og højere trapper til højere dæk så du bruger mindre materiale og har mindre trapper, eftertanke, hvis du bor med børn eller ældre mennesker, det kunne være værd at de ekstra materialer til at bygge længere, kortere trapper af sikkerhedsmæssige årsager.

Riser og Kør

Regne ud den rigtige riser og køre målinger kan blive forvirrende. Lokale bygningsreglementer er en god start på de rigtige målinger. Én måde at finde ud af det er ved at dividere afstanden fra toppen af dækket til bunden. For eksempel, hvis afstanden måler 37 inches, bør en riser højde af syv og tre - ottendedele anvendes fordi det opdeler jævnt fem gange i 37 inches (eller tæt nok). Så når 37 divideres med 5, resultatet er 7,4, behov som angiver dette projekt 5 trin, hver syv og tre - ottendedele inches høj.

Andre overvejelser

Du bør holde sikkerhedsmæssige overvejelser at huske når man planlægger et dæk trappe eller andre trappe projekt. CABO 1996 model kode anført, at "åbne risers," der er trapper bestående af kun slidbaner, er ikke længere tilladt på grund af sikkerhedsproblemer for små børn og ældre. Det skal også bemærkes, at forkant fremskrivninger er også betragtet som farlig for ældre. Den standard bredde af trapper er 3,5 fødder. Trappen bredere end 44 inches kræver håndlister på begge sider. Landingerne er almindeligvis kræves af de fleste brand koder for trappen stiger højere end 12 fod.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com