Hvordan du indsætter konkrete ankre

March 26

Selv om der er flere typer af konkrete ankre, de mest almindelige er kile ankre og ærme ankre. Ærme ankre består af to dele: en blød, metal ærme, der indsættes i et hul og en skrue eller en bolt, der fæster i ærmet og forårsager ærme til at udvide og greb det hul sider. Kile ankre er en integreret enhed; den hule bunden af anker udvides og greb sider af et hul, når Ankers hoved er ramt med en hammer. Begge typer af ankre er nemme at installere, og du kan bruge enten til at fastgøre elementer til både beton vægge og gulve.

Instruktioner

Ærme ankre

•Sæt en murværk borehoved til en borehammer. Påhæftes enden af bit MÅLEBÅNDS tang, eller klip, og strække tapen langs den smule skaft. Find den ønskede dybde af den konkrete anker hul på målebånd; henvise til producentens retningslinjer for korrekt dybde og diameter af hullet. Wrap maler tape rundt skaft af bit til at angive dybden af hullet.

•Tryk på den lidt spids mod beton og boret indtil den maler tape når de konkrete overflade. Fjerne boret fra hullet. Sutte konkrete støv fra hullet med en butik vakuum eller feje ud af hullet med en blød børste.

•Sæt en konkret ærme anker i hullet indtil den anker rand hviler flugter med betonoverfladen.

•Sæt en driver lidt til en boremaskine. Tryk på en skrue i hule af konkrete ærme anker og hold skruen på plads. Indsæt borehoveds tip i skruens slot og køre skruen ind i ærmet ankeret til at udvide ankeret og fastgør skruen på plads.

Kile ankre

•Sæt en murværk borehoved til en borehammer. Strække et målebånd langs den smule skaft og wrap maler tape rundt skaft til at markere den ønskede dybde af Ankers hul. Bore et hul igennem betonen, indtil båndet når de konkrete overflade.

•Rengør konkrete støv fra hullet med en støvsuger eller en blød børste. Placer en skive over skanken af kile anker. Tråd en møtrik på skanken af kile anker.

•Sæt den koniske ende af kile anker, ende overfor skive og møtrik, ind i hullet.

•Hold anker med den ene hånd til at stabilisere sin stilling. Mens du holder ankeret, pund toppen af Ankers skaft med en hammer eller en kølle. Pund ankeret, indtil dens hule tip udvider og greb sider af hullet. Trække på ankeret til at sikre, at det sidder fast i hullet. Spænd møtrikken med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Hvis din anker pakke ikke omfatter oplysninger om huldiameter, skal du bruge et par calipre til at måle den anker diameter på sit bredeste sted.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com