Hvordan at slippe af med en muggen lugt på en Sunporch

March 26

Hvordan at slippe af med en muggen lugt på en Sunporch

En muggen lugt i din sunporch betyder normalt fugt og mulige skimmelvækst. Ofte vil giver ventilation eller varme tørre rummet og fjerne lugt. Hvis lugten er stadig, dog skal du gøre nogle opsøgende arbejde for at finde kilden-- og fjerne den. Skimmel og meldug kan forårsage permanent skade på dit hjem og møbler og også udgør en sundhedsfare.

Instruktioner

•Locate kilden til lugten. Trække op gulvtæppet og efterse det for fugtighed eller mug. Undersøge puder og polstring på møbler. Ser for tydelige tegn på vand skader og vand lækager. Hvis sunporch sidder over en åben krybekælder, undersøge gulv til tegn på råd eller skimmel.

•Fix nogen utætheder omkring foundation eller windows og sikre, at jorden skråner væk fra huset så vand afløb korrekt. Erstatte alle rådne gulvbelægning bestyrelser og placere en fugt barriere stof på jorden i en åben krybekælder. Hvis sunporch har et betongulv, kan det tiltrække fugt. Male det med en emalje maling og sealer lavet til beton.

•Indstil en muggen tæppe udenfor på blokke og lad det lufttørre helt, eller hvis det er tørt, drys bagepulver eller tæppe freshener på det. Hvis mug er almindeligt stede, erstatte gulvtæppet. Ren reddes tæpper godt med et tæppe rengøringsmaskine eller hyre en professionel til at rense den.

•Wash hårde overflader, vægge eller møbler med en opløsning af 1/2 kop klor blegemiddel og 1 gallon vand. Skrub overflader med et krat pensel eller mikrofiber klud. Skyl med rent vand og tør grundigt. Erstatte drywall, der har meldug på den.

•Tag puder udenfor og ryste dem til at fjerne støv og enhver skimmelsporer. Maskinvask puder hvis det er muligt, eller rense dem med en opløsning af 1 tbsp. flydende parabol sæbe og 1 kvart varmt vand. Skyl med rent vand. Tillad puder til tørre i solen, som vil dræbe Mugsporer og fjerne lugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com