Min Washington tjørn blomstrer ikke

March 26

Min Washington tjørn blomstrer ikke

Vask tjørn træer producerer små, hvide blomster i foråret, og senere på året slukkede små røde bær. Hvis en Washington tjørn ikke blomstre i foråret, kan det have en sundhedsproblem.

Cedar-tjørn Rust

Cedar-tjørn rust er en svampesygdom, der påvirker mange træer, herunder Washington tjørn. Svampesygdomme spredt sig til træer via luftbårne sporer og insekt luftfartsselskaber. Over tid, træet er svækket af den svampesygdomme og kan mangle evnen til at producere blomster.

Insekt problemer

Sigøjner møl feed på Washington tjørn træer og svække dem. Sigøjner møl spise bladene af træet og få det til at falde over en årrække. Da træet er svækket, er det mindre i stand til at producere blomster, medmindre der træffes foranstaltninger til at styre befolkningens møl.

Grå skimmel

Grå skimmel er en type af pest, der trives i døde plante materiale, såsom døde eller beskadigede grene. Til sidst, det spreder sig til sunde dele af træet og angreb blad og blomst vækst. Over tid, kan grå skimmel blive fatalt for sin vært plante. Kontrollere det gennem beskæring og regelmæssig tree care er den eneste kendte foranstaltning af beskyttelse, som der er ingen kur.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com