Billig hegn indstillinger

March 26

Mange muligheder for attraktive hegn koste lidt mere end den tid det tager at indsamle og samle materialerne. Medmindre du har et kvarter association regel eller kommunale bekendtgørelse, der forbyder bestemt højder, stilarter og materialer, der anvendes i fægtning, kan du bruge naturlige materialer eller bjærget byggematerialer til at skabe grænser og privatliv skærme mellem dine egne værftet og nærliggende egenskaber. Cut, sand og forsegle eller male dit hegn efter behov for at skjule sin ydmyge oprindelse.

Paller

Mens ikke attraktive som-er, tag pallen fra hinanden og skære brædderne til den størrelse og form du ønsker. Sand hvert bord glat og påfør flere lag klar akryl fugemasse, hvis farve og korn af træ er konsekvent. Du kan også blegemiddel træ og anvende en mørk plet for at dække eventuelle mangler, før du anvender din fugemasser. Skær de to øverste hjørner af hver bord, forlader en flad plads i midten mellem nedskæringerne, at gøre hund-eared vagtposter. Bruge et langt, lettere buet vinkel skæres på hver side af toppen af hvert pæl, møde en tomme fra hinanden i midten, for at gøre en gotisk strejkevagt. Skære halvmåner på venstre og højre side, lige under den bredeste del af det spidse strejkevagt, at gøre en fransk gotisk strejkevagt.

Willow Withes

Bruge trimmet grene fra træer og buske til at væve gitter paneler. Skær 3 tommers diameter indlæg fra større, lige grene, 6 til 10 fod lange, afhængigt af den ønskede højde i jeres indhegne. Indstille hver enkelt post i jorden mindst 2 fødder dyb, for at sikre, at en hård fryse ikke vil tvinge indlæg ud af jorden. Tilslut indlæg øverst og nederst med 2-tommer diameter grene eller 2-tommer bred bestand tømmer skåret til den korrekte længde, før du lægger dine willow med gitter paneler. Mens det ikke blokere så meget vind som en standard hegn, koster det dig ingenting men tid, arbejdskraft og elektricitet brugt til at oprette paneler og angive stillingerne.

River sten eller natursten

En flod rock hegn omkostninger lidt mere på grund af behovet for konkrete mix at holde stenene på plads, mens naturlige stengærder afhængige omhyggelig placering af de rigtige vægte, former og størrelser af sten at bruge tyngdekraften til at holde det hele sammen. River rock, sandsten, feltet sten og skifer hegn alle tilføje betydelig værdi til dit hjem.

Levende hegn

Hegn er levende hegn. Kombinere en rock hegn eller split-rail hegn med hurtigtvoksende rose, hindbær eller brombær buske, sumac træer eller Rose af Sharon buske. Tilføje honeysuckle vin eller formiddag herlighed og tillade natur at gå sin gang. Bruge tilgængelige indfødte planter, træer og buske før du køber nogen, til at holde omkostningerne på et minimum. Ulempen ved hegn er den tid det tager for planter til at vokse høj nok og tæt nok til at være en effektiv barriere. Du skal også oprette stiles langs de længste afsnit i jeres indhegne at gøre det lettere at komme fra den ene side til den anden i en fart. Fordelene for dyrelivet og bestøvere overgået ikke af eventuelle øvrige hegn valg.

Bjærget byggematerialer

Brugte mursten, beton pavers og aske blokke gør stærk hegn. Din største udgift er ligesom floden rock hegn, beton. Den tid du tage før du samle din bjærget materiale hegnet vil bestemme dens æstetiske og økonomiske værdi. Banke gamle mørtel væk med en hammer og mejsel. Brug en højtrykspuler eller sand blaster at fjerne pletter og snavs. Hvis din bjærget materialer varierer i farve, drage fordel af effekten. Sortere alt efter omtrentlige farve og størrelse. Lægge forskellige farvede brikker på jorden i den rækkefølge, de ville være i væggen og se på effekten fra flere sight-linjer. Flytte sten, der kolliderer med hinanden eller kræver for meget opmærksomhed til et enkelt punkt. Når du kan lide hvad du ser, samle dit hegn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com