Winterberry Holly oplysninger

March 26

Winterberry holly er en landskabspleje arter af busk, der har en indfødt række over store dele af østlige Nordamerika. Kendt for sine røde bær, som fortsætter på grene i vintermånederne til glæde for grundejere og fugle, winterberry holly har flere anvendelser i landskabet. Arter, der kommer i en række sorter med variationer på dens funktioner.

Størrelse

Den gennemsnitlige størrelse af winterberry holly er fra 3 til 12 fod høj, med busk har en spredning sidestille højden, bemærker Missouri botanisk have. Kultivarer som Apollo og efterglød vokse til 10 fod høj, men 5 feet tall er grænsen for typer som barbermaskine, Jim Dandy og Marie. Blade på disse løvfældende buske vokse til 3 inches lang og har bredder op til 1 ¼ tommer. Bærrene er ¼ tommer i diameter, men kun udvikle på de kvindelige winterberry planter.

Geografi

I vilde omgivelser vokser winterberry holly langs grænserne af sumpe og skove. Winterberry vokser fra langt northern Maine og sydlige dele af østlige Canada syd gennem South Carolina, Georgia og Alabama. Den vestlige grænse af busk opstår i stater som Missouri, Illinois, Wisconsin og Minnesota. Winterberry er velegnet til udplantning fra amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 3 til 9.

Vækstbetingelser

Voksende winterberry er forholdsvis problemfri, da planten tilpasser sig fugtige områder og jord med en syrlig karakter. Winterberry holly vokser i fuld solskin samt delvist skyggefulde steder. Men de kvindelige planter producerer en større mængde af bær når plantet i fuld sol. Hvis jorden afløb dårligt, har det stadig evnen til at understøtte winterberry. De kvindelige planter har brug for en mand tæt på dem så bestøvning kan forekomme og bærrene kan udvikle.

Bruger

Fordi winterberry trives i og i nærheden af våde steder, er det en passende landskabspleje busk til kanterne af damme eller langs periferien af sumpe. Busk virker som en foundation plante og er specielt prangende i landskabet på grund af dens bær. Fugl haver er egnede steder for winterberry, som er naturaliseret områder af en ejendom. Winterberry holly buske er også kandidater til udplantning i tal eller langs busk grænser. De grønne blade er ikke prangende i efteråret, at fjerne busk fra overvejelser som et efterår blade arter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com