Sådan opbevarer roser

September 29

Sådan opbevarer roser

Uanset om du lige har plukket roser fra din baghave eller nogen gav dig gaven af roser, du har brug at opbevare dem korrekt for at forlænge deres liv. Følge et par enkle trin, og du vil kunne nyde din roser i op til to uger.

Instruktioner

•Tøm én blomst mad pakke pr. et dusin roser i en vase. Fyld vasen med lunkent vand, og tage en lang ske og blande vand, således at blomst mad opløser.

•Klippe hver rose stilk på en diagonal under en jævn strøm af varmt vand med skarpe saks eller sakse. Umiddelbart Placer hver rose i vasen. Snap off enhver blade, der vil være neddykket under vand, når blomsterne er placeret i vasen.

•Sæt vase med blomster i en kølig miljø til at forlænge deres liv. Hvis blomsterne er specielt til skærm, vil gemme dem i køleskab natten hjælpe bevare dem.. Skift vandet hver to dage, eller når vandet synes uklar. Hver gang du erstatte vandet, tilføje en anden pakke af blomst mad. Hvis du ikke har en anden pakke af blomst mad, skal du oprette din egen ved at kombinere 1/2 tsk af blegemiddel med 1 pint af varmt vand og citron-lime sodavand. Hvis roserne visnende selv når du har fulgt disse trin, re-cut stilke på en diagonal under en strøm af varmt vand og returnere dem til vasen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com