Pleje & betingelser for en Osage Orange træ

March 27

Maclura pomifera, også kendt som Osage orange eller hedgeapple, er en type af hurtigt voksende løvfældende træ, der trods dens navn antyder, er helt ikke relateret til både appelsin og æble træer. Værdsat for deres karakteristiske uspiselig frugt, som er kugleformet og ujævn, er Osage appelsiner let at vokse træer, der kan dyrkes med succes med meget lidt særlig pleje. USA Department of Agriculture (USDA) plante hårdførhed zoner 4 til 9 giver det klima, der Osage orange træer skal trives.

Sollys

Osage orange er en sol-elskende løvfældende træ, der vokser bedst, når de udsættes for seks eller flere timer af lyse, direkte sollys om dagen. Og sørg for, at træet er udsat for masser af sollys vil bidrage til at sikre sunde rod, gren, blade og frugter udvikling. Uden tilstrækkelig sollys, Osage orange træer kan undlade at blomstre eller producere deres karakteristiske uspiselig frugt, og kan lide af kedeligt udseende løv.

Jord

Osage orange træer er tolerante over for en bred vifte af jordtyper, men udføre bedste i sandy, lerede og lerjord. Når de vokser Osage orange, er jord dræning langt vigtigere for vellykket dyrkning end jordtype. Osage orange træer kræver fugtige, godt afdrypning jord til at trives. Selvom Osage orange træer er mere tolerante over for korte perioder af jordens oversvømmelser end mange andre typer af løvfældende træer, bør langvarig jord oversvømmelser undgås da det kan fremme root rot og kan indbyde svampesygdom.

Vand

Osage orange træer, der dyrkes i fuld sol steder kræver hyppig vanding at opretholde ensartet fugtig jord. Give unge Osage orange træer med 1 tomme af supplerende kunstvanding pr. uge, indtil de har haft mulighed for at etablere stærke rodsystemer. Reducere vanding til bare 1 tomme af supplerende kunstvanding hver to uger for etablerede træer. Tilbageholde supplerende vanding i løbet af uger, hvor træet modtager en tilsvarende mængde nedbør.

Gødning

Osage orange træer kun kræve supplerende befrugtning for de første fire år af vækst. Efter det fjerde år er rodsystemer af Osage orange træer i stand til at tage deres næringsstoffer direkte fra jorden uden nogen hjælp fra dig. Unge Osage orange træer bør befrugtes i det tidlige forår, før nye vækst er observeret, med en afbalanceret, vandopløselige træ gødning. For de bedste resultater, konsultere påføringsanvisninger på gødning emballage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com