Rør korrosion forebyggelse

March 27

Der er få hjem hovedpine helt ligesom pipe korrosion. Skøn viser, at røret korrosion koster boligejere mere end en milliard dollars i USA. Vand gennem tæret rør kan tage på farve og er farligt at drikke. Forhindrer korrosion nu er bedre end at skulle udskifte din hele rørsystemet senere.

Hvad er korrosion?

Korrosion er resultatet af et materiale iført væk, eller at ændre dens egenskaber som et direkte resultat af komme i kontakt med omgivelserne. I tilfælde af rør betyder korrosion dine rør hovedsagelig opløse, som kan forårsage alle slags problemer.

Inspektioner

Hvis du har mistanke om korrosion, bliver du nødt til at undersøge din rørsystem. Look for området langs den rørsystem, der synes at vise de mest slid eller misfarvning. Dette er mest sandsynligt kilden til korrosion. Selv hvis du ikke har mistanke om korrosion, er det en god idé at kontrollere dine rør for tidlige tegn. Jo hurtigere kan du stoppe korrosion, de færre penge det vil koste dig ned måde. Hvis du ikke føle sig trygge, ringe til en blikkenslager og har ham vise dig hvad du skal kigge efter, så du kan gøre det selv i fremtiden.

Vandet pH

PH i vand er systemet af måling til at bestemme, hvordan Sure, og dermed ætsende, vand. Test din vand til pH balance er en fantastisk måde at fastslå eventuel korrosion. Lavt pH tal betyder meget surt vand, og dermed ætsende vand. Handle straks ved at kalde en blikkenslager.

Calcit Neutralizer Tank

Installation af en calcit neutralizer tank vil reducere risikoen for ætsende vand. Calcit neutralizer tank, også kendt som en soda ash feeder, overvåger pH balance i vandet, og hæver det til en harmløs 7,0 til 8,0 niveau.

Ordentlig jordforbindelse

En årsag til tæring i rør er forkert jordforbindelse af rørene. Har dine rør inspiceret, for at sikre, at de har været korrekt jordforbundet, og der er ingen unødvendige elektrisk strøm passerer gennem rørene.

Flush din Pipes

Regelmæssigt skylning dit rør kan forhindre ophobning af sand, sediment eller andre sandkorn, der kan forårsage hydrauliske slid på rørene. Hydraulisk slid kan også komme fra en stor mængde vand i forhold til størrelsen af rørene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com