Hvordan man kan tiltrække baggård Wildlife

March 27

Hvordan man kan tiltrække baggård Wildlife

Når designe og dekorere din baghave, omfatte forskellige funktioner til at tiltrække vilde dyr til området. At skabe en indbydende rum ikke kun giver en sikker havn for dyrelivet men gør det muligt at observere naturen i timer. Hvordan du dekorere værftet afhænger af typen af dyreliv, du ønsker at tiltrække. Forskellige typer af fugle, deer, egern, kanin, grævlinger, frøer og sommerfugle kan sætte fut i din baghave og omdanne det til en personlig habitat. Men sørg for at opretholde et sikkert og rent miljø hele året rundt til at tilskynde til hyppige besøg.

Instruktioner

•Grow tætte træer, høje græsser og buske rundt om din baghave til at tiltrække vilde dyr og yder dækning fra rovdyr. Afhængigt af størrelsen af værftet, dyrke planter langs kanterne af ejendommen eller plads dem tilfældigt hele for at give plads til små og store dyr.

•Monter redekasser på høje træer, eller hænge fra polakker forankret sikkert til jorden for at tiltrække forskellige typer af fugle, herunder flimrer, bluebirds, martins, ugler og høge. Afhængigt af personlige præferencer, bygge boksene dig selv eller brug kommercielt tilgængelige ones. Placer en lille beholder med vand og en anden af kommercielle fuglefrø i hver kasse. Alternativt kan markedsføre fødevarer attraktivt for en bestemt type fugl, solsikke oliefrø til finker, kardinaler, hvide - throated spurve og mejser eller snittede æbler, vindruer og rosiner til catbirds og mockingbirds.

•Monter hængende kurve fra høje træ filialer eller pæle i jorden og plante nektar planter som kardinal blomster, zinnias, trompet vinstokke, bi balsam og lantana at tiltrække fugle som kolibrier.

•Opret en børste bunke at tiltrække mus, kaniner og skildpadder, eller en rock bunke for slanger, bomuld mus og firben. Placer grene eller store sten på bunden af bunker og højen den mindre materiale på toppen.

•Opret en vandhaven eller Dam i et hjørne af din baghave at tiltrække fugle, krybdyr og padder, og levere drikkevand til rådyr. Afhængigt af personlige præferencer, grave en 12 til 24 tommer dyb grøft eller håndvask badekar i en delvist overdækket sted i gården. Line grøft med en liner, og hvis det er påkrævet, tilslutte den til en pool pumpe til at opretholde rent vand hele året rundt. Alternativt kan du bruge birdbaths for at tiltrække fugle og krybdyr.

•Sæt gryder eller plantageejere fyldt med en række planter, der giver frø, bær, nektar, frugt og nødder til en bred vifte af fugle og dyr. Placer kommercielt tilgængelige hjorte foderautomater nær træer at tiltrække dyr til din værftet.

Tips & advarsler

  • Når du udformer de forskellige funktioner til at tiltrække baggård dyreliv, være særlig opmærksom deres placering, så du opnå maksimal visning muligheder fra vinduet nærmeste.
  • Omfatte masser af naturlige vegetation til at tiltrække indfødte dyreliv til din baghave, i modsætning til prydplanter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com