Måder at rense skimmel

March 27

Skimmel fjernelse er en ubehagelig opgave at sige mildt. Muggen lugt kan virke overvældende, og den faktiske oprydningsprocessen kan spredes sporer omkring hvis ikke udføres korrekt. Hvis du vil rydde op mug på din egen, skal du bruge de mest effektive metoder til at neutralisere og fjerne problemet.

Tør objekterne

Uanset hvilken type af desinfektionsmiddel du ønsker at bruge, skal du altid begynde din mold-rengøring proces ved at befri skimmelsporer af deres fugt. Denne proces gør dem sovende, ude af stand til at avle og derfor overskueligt. Hvis du kan flytte de berørte objekter, læg dem udendørs i solen. Ellers placere et elektrisk plads varmeapparat nær formen eller en bærbar affugter. Skimmel klamrer sig til porøse overflader hvor det kan spire under overfladen, og så blot aftørring et objekt med en klud eller et håndklæde vil ikke være tilstrækkeligt.

Hvid eddike

Eddikesyre er en naturlig desinfektionsmiddel. Det kan reducere mug med 90 procent og dræbe 99 procent af de tilknyttede bakterier, ifølge Gina Marino, Good Housekeeping mikrobiolog. Hæld et par ounce hvid eddike i en tom sprayflaske, og anvende det til mugne områder til at dræbe og desinficere. Efter at omkring 15 minutter til desinfektion, skylles området med vand og tør overflade en anden gang.

Blegemiddel

Bleach er en anden kraftfulde desinfektionsmiddel. I modsætning til eddike, men kræver klor blegemiddel fortynding. Hæld 1 del klor blegemiddel og 4 dele vand i en tom sprayflaske; spray formen, og lad det desinficere i cirka 5 til 15 minutter. Skyl og tørlæg. Som alternativ, kan du bruge en sikrere naturligt blegemiddel, ligesom fuld styrke hydrogenperoxid (3 procent koncentration) eller per ilt blegemiddel pulver, blandet med vand ifølge producentens anvisninger.

Borsyre

Borsyre er sikker og naturlig og har ingen ubehagelige dufte. Du kan finde det sælges i sin krystalliseret form. For at aktivere den, blot tilføje det til varmt (ikke kogende) vand. Bruge en ratio af 1 del borsyre og 4 dele vand. Der henviser til, at nogle løsninger desinficere hurtigt, kan borsyre kræve flere timer. Spray det på dit mugne overfladen, og vente 4-5 timer før skylning og tørring.

Skimmel fjernelse

Desinfektion af mug kan neutralisere sporer, men det løser ikke problemet permanent. Hvis du lader den tørrede, hvilende Mugsporer alene, de kan spire igen og oprette nye kolonier, så snart de obligation med en kilde af fugt. Derfor skal du helt fjerne formen efter desinfektion det. En håndholdt støvsuger kan du indsamle sporerne og fjerne dem udendørs. Du kan også bruge en fuld-størrelse vakuum med slange udvidelser. En HEPA vakuum virker endnu bedre på grund af sine urenheden filtreringssystem. Efter støvsugning området, umiddelbart smide posen, eller krat dine filter med husstand desinfektionsmiddel udendørs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com