Sådan bruge en Dremel til Tricky flise nedskæringer

March 28

Installere keramiske fliser i dit badeværelse eller køkken kræver nogle gange små, tricky nedskæringer. Dette er ofte nødvendigt, når om flise omkring rør og armaturer på gulvet og for de områder, hvor flisen skal have et hak passer korrekt. Ved hjælp af en Dremel til tricky nedskæringer kræver brug af en 545 diamantbelagt cutting wheel og en 402 Dorn for at holde rattet. Dette er normalt den bedste setup for de fleste Dremel roterende værktøjer, når skære keramiske fliser.

Instruktioner

•Measure og mark cut linje på den keramiske fliser. Når du foretager din målinger, sikre, at du tild til nødvendige bro for injektionsmørtel.

•Sæt flise i en polstret bænk skruestik og spænd det sikkert. Installere 402 dornen til din Dremel værktøj og vedhæfte 545 cutting wheel til toppen af dornen ved hjælp af dornen skrue og en flad-head skruetrækker.

•Indstil hastighedsindstilling på Dremel til 20.000 RPM og greb redskab i begge hænder til at sikre, at du har kontrol når du skærer den keramiske fliser.

•Klippe langs din cut linje mark med Dremel. Gøre flere lavvandede nedskæringer over hele linjen i stedet for en enkelt dyb udskæring. Mens flere lavvandede nedskæringer tage længere, forhindrer denne metode dig i at bryde flisen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com