Hvorfor er det vigtigt at beskytte vandrør så de ikke fryser?

March 28

Hvorfor er det vigtigt at beskytte vandrør så de ikke fryser?

Når vandet fryser i vandrør, der ikke har været tilstrækkeligt beskyttet mod de kolde temperaturer om vinteren, rørene kan briste, afbryde vand tjeneste og forårsager omfattende tingskade. Dette sker omkring 250.000 amerikanske familier hvert år efter State Farm Insurance.

Faren

State Farm Insurance advarer, at både plast og kobber rør kan revner på grund af frysning. Virksomheden tilføjer, at en simpel ottende af en tomme knæk i et rør kan frigøre så meget som 250 gallon vand om dagen.

Forebyggelse

Enkle tiltag kan forhindre frosne rør. Disse omfatter isolering af rør i gennemsøgning mellemrum, kviste og udvendige vægge af indpakning rør med godkendt varme bånd eller indstillet kontrolleret varme kabler, forsegling strukturelle lækager, der kunne tillade kold luft i at fryse rør, frakobling have slanger og lade en strøm af vand fra en hane i nærheden af en ydermur.

Når rør fryse

Hvis ikke vandet kommer ud af din vandhane, lad det sidde og ringe til blikkenslager. Hvis du opdager, at rør har brast, slukke for vandet på dit hjems vigtigste afspærringsventil og holde vandhaner tændt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com