Mit køleskab forårsager statisk elektricitet

September 29

Mit køleskab forårsager statisk elektricitet

Et stød hver gang du åbner din køleskabsdøren betyder noget er slukket med jordforbindelse af køleskabet eller at tørre vinter luften bliver bedre af dit køkken. Fejlfinding af dit køleskab for at løse problemerne. Mens nyere køleskabe med avancerede funktioner kan være mere tilbøjelige til at give dig stød end simpel eller gamle modeller, kan enhver køleskab forårsage statisk elektricitet, hvis de rette omstændigheder opstår.

Tidsramme

Vinteren bringer tørretumbler luft og statisk elektricitet. Hvis dit køleskab statisk elektricitet er sæsonbestemt, kan øge luftfugtigheden i dit hjem hjælpe. Hvis du oplever statisk elektricitet i sæsoner med højere luftfugtighed, kan dette være et chok, der angiver et andet problem. Sjældne chok ske når statisk elektricitet bygge i tøj, sko og andet materiale. De er ikke meget bekymrende.

Årsager

Køleskabe med computerchips, der styrer is beslutningstagere, afrim indstilling og temperatur er mere følsomme over for statisk elektricitet. Hvis disse modeller ikke er tilsluttet korrekt, kan du opleve et chok, der føles som statisk elektricitet. Hvis dit køleskab ledning har flossede så at en metaltråd er rørende metal et eller andet sted, får du et lignende chok.

Stigende luftfugtighed

For sæsonbetonede problemer, skal du bruge en luftfugter i køkkenet til at øge fugt i luften og skære ned på statisk elektricitet naturligt. Tage forebyggende indsats af transporterer en metal mønt i lommen og rørende mønt for at jorde dig selv før du rører køleskabet. Du vil ikke få chokeret, når du er jordet. Syntetiske fibre er mere følsomme over for statisk elektricitet, så slid naturlig uld, bomuldsstoffer og andre tekstiler til at reducere chokket.

Fejlfinding af andre problemer

Tjek anbefaler dit køleskab manual til at se, hvad type af outlet fabrikanten. Hvis dit køleskab har brug for en 3-ben, jordet og polariseret stikkontakt og du bruger ikke en, det er nok årsagen. Bruge et kredsløb tester til at kontrollere om forretningen er jordet. Skifte til et ordentligt i stikkontakten eller stik i køleskab ledningen i en overspændingsbeskytter at skære ned på chok. Hvis du ser slitage på ledningen, erstatte det for at løse dit problem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com