Når at bekymre sig om kælder væg bevægelser?

March 28

Når du gå ned i din kælder og se en ny knæk på væggen, er det naturligt at være bekymret. Der findes flere forskellige typer af revner, der kan opstå, og nogle bevægelse i kældervægge kan forventes. Men du behøver at vide om forskellen mellem hvad der er normalt, og når det er tid til at bekymre dig.

Normal skiftende og afregning

Et hus vil flytte en lille mængde hvert år som det liggende i fundamentet. Typisk kan du forvente omkring en fjerdedel inch i bevægelse. I områder med fælles seismisk aktivitet, kan dette beløb være lidt mere. Derudover vil nye boliger nøjes med mere de første par år, som alle byggematerialer acclimate og instituttet afregner. I dette tilfælde er en sats på en halv tomme til en fuld tommer ikke alarmerende.

Overdreven bevægelse

Hvis du har en ældre hjem, der har pludselig afgjort mere end en fjerdedel tomme i et år, som det fremgår af bukkede vægge, flere revner i vægge eller en mærkbar synker, når man ser på instituttets udenfor, kan dette betragtes overdreven. Det kan være et tegn på at jorden nedenunder hjemmet er ustabil. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte en foundation reparation specialist for at undersøge hjemmet og fastlægge den bedste fremgangsmåde.

Typer af revner

Der findes flere typer af revner, der kan opstå i kældervægge. Nogle er normale, nogle er meget unormalt. Trin revner kan normalt ses under windows og i nærheden af døre; revner ligne trin går nedad. Lodrette revner er også almindelige og--hvis ikke dyb--er ikke grund til bekymring. Vandrette revner på den anden side er ikke normale og kan være årsag til bekymring, hvis de kører længden af væggen, eller er meget dybe.

Overdreven eller flere revner

Når du har en kombination af revner i en mur, som vandret og trappetrin, skal du bringe i en professionel for en evaluering, da dette kan være meget alvorlige. Ligeledes, hvis revnerne er mere end et par inches dyb, det er også meget alvorligt. Strukturelle revner som denne kan kompromittere integriteten af væggen; over tid, kan væggene simpelthen bryde sammen under vægten af hjemmet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com