Gør det selv test for Radon

March 30

Gør det selv test for Radon

Radon er en naturligt forekommende stof, der kun udgør en trussel for dig og din familie, når det findes i store koncentrationer i dit hjem. Det er målt i luften i picocuries pr. liter luft, der er forkortet pCi/L. Når du tester for at radon i dit hjem, vil testkit du bruger give dig resultaterne i form af pCi/L. Hvis testen viser, at koncentrationen af radon er for høj for sikkerhed, bør du kontakte en professionel radon tester. Kontrollere licens krav for testere gennem din tilstand radon office før leje en professionel.

Instruktioner

•Få en radon test kit fra din lokale hardware butik eller fra en anden beliggenhed. Du kan købe en kort sigt test for hurtigere resultater eller en langsigtet test, der giver det årlige gennemsnit for radon niveauer i dit hjem.

•Drej off din centralvarme og air conditioning system og holde vinduer og døre lukket så meget som muligt samtidig med at gennemføre testen.

•Sæt en kortsigtet testkit på det laveste niveau i dit hjem, der bruges som en høj trafik område, mindst 20 inches fra gulvet i rummet.

•Lad test på plads så længe anbefalet i vejledningen. Kortsigtede tests generelt anbefale et par dage. Langsigtede test er normalt holdes på plads til 90 dage eller mere.

•Look på resultaterne. Et testresultat af 4 pCi/L eller større betyder, at du kunne have en potentielt farlig mængde af radon i dit hjem og du nødt til at følge med en professionel.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com