Hvor lang tid tager det Lucerne til blomst & Bloom?

March 30

En meget nærende mad for vilde og tamme dyr, Lucerne (Medicago sativa) kaldes "premier foderbælgplanter i USA" ved University of Kentucky. Native til Iran og Kaukasus, mennesker dyrkede Lucerne, også kaldet lucerne, på tværs af andre dele af Asien og Europa. Bosættere i 1700-tallet bragt Lucerne til Nordamerika, hvor det det både dyrket som en field afgrøde og har undsluppet dyrkning for at blive en eng ukrudt. Det bærer lille lilla-violet blomst klynger kaldet blomsterstande i sent forår til tidligt falde.

Livscyklus

Lucerne er en urteagtige flerårig plante. Landmænd så 2 - 3-årige frø i midten af foråret og lad det spire, vokse og skabe et stærkt rodsystem og masser af løv over det første år. I mildere vinter områder af det sydlige USA, kan Lucerne også være tilsåede 60 dage før den første efterår frost at vokse før sin første vinter. Vinter kolde dræber tilbage over jorden blade og stængler, men i de efterfølgende år det regrows igen i foråret og derefter blomstrer. Modne, uslebne planter får op til 30 inches høj og 12 til 32 inches lang.

Blomstringstid

Når sået fra frø i foråret, tager det et helt år før Lucerne frembringer sine blomster. I de sydlige stater, hvor vækstsæsonen er lang og kunstvanding bruges i sommer, forårssåede Lucerne kan begynde at blomstre af tidlige efterår. I de nordlige stater, vil Lucerne plantet i foråret vokse og etablere i løbet af sommeren og dø tilbage om vinteren. Næste forår det regrows og producerer pålideligt sin første flush af blomster når som helst fra maj til juli, afhængigt af placering i USA. Forgrenede stilke kan fortsætte med at producere mindre blomster resten af sommeren fører op til efteråret frost.

Blomstring periode eksempler

Lucerne er en af flere foderafgrøder rejst på den amerikanske Great Plains, selv om det er vokset over store dele af Midtvesten, flod syd og frugtbare dale i Vesten. I Montana løber den blomstrende sæson for Lucerne fra juni til August, og i de lavere højder af North Dakota, fra juni til September. Længere mod syd i Wyoming og Colorado, blomstrende opstår fra slutningen af maj og juni til September og oktober. Utahs Lucerne blomstrende sæson strækker sig fra juni til August, ifølge US Forest Service.

Betydningen af Lucerne

Landmænd i USA dyrker Lucerne for at producere en sød smag og ernæringsmæssige hø for husdyrbestand, herunder kvæg, malkekøer, geder og heste. Landmænd skar alfalfa lige før blomsterknopper, lad det lufttørre og bale det. Ryddet felter derefter regrow. Når Lucerne spirer som vejene eller eng ukrudt, hjorte, kanin, elg, bruger gæs og andre spil og vand høns planten for mad eller nesting materiale. Lucerne blomster er en vigtig kilde til nektar for honningbier i Nordamerika, ifølge US Forest Service. Som en bælgplante, Lucerne root lave kvælstof og øge frugtbarheden af jord. Landmænd indtil under Lucerne og derefter plante næringsstof-sultne afgrøder til næste sæson.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com