Historien om brandpumper

March 31

Historien om brandpumper

Overalt i menneskehedens historie bestod meget af brandbekæmpelse udstyr af en spand og en linje til at passere denne vandfyldte "ildslukker." Nogle tidlige civilisationer tilpasset forskellige håndholdte pumper til at slukke brande. Disse fire pumper blev tabt i de følgende århundreder og genopdaget som byer voksede i det første årtusinde A.D. Fokus på mekaniske opfindelser af den industrielle Revolution indstillet momentum for ekstraordinære brand udstyr at pumper vand på skadelige blazes overalt i verden i dag.

Den græske forbindelse

I det andet århundrede f.kr. indførte Ctesibius, en græsk af Alexandria, romerne til en håndbetjent træ pumpen (en idé han sandsynligvis "lånt" fra egypterne). Århundreder før, egypterne sætte brande ud ved hjælp af en håndbetjent pumpe. Brug af denne pumpe af Roman Emperor Augustus, efter danner de første brandvæsen i historie, spredt over det enorme imperium under hans regeringstid.

Efter romerne

Rom bragte de tidligste brandpumper i Storbritannien engang mellem 27 f.kr. og 14 e.kr. Dette udstyr til venstre sammen med romerne at opgive de britiske øer. Efter den store brand London i 1666, byen fædre arbejdet på at forbedre udstyr til mere effektivitet ved at fylde vand halet spande hurtigere ved hjælp af håndpumper med vandfyldte bøtter til brande på pæle. I 1672, hollandsk opfindere foretaget en håndsyet læder hosepipe knyttet til pumpen, tillader brandmænd til at arbejde tættere sammen med større nøjagtighed i at lægge ud brande. Andre designet pumper, der i stedet for en balje, trak vand fra floder og damme gennem en slange.

Damp pumpe

Damp-drevne motorer af 1800-tallet foretaget reservoirer for vand til brandpumper til brandbekæmpelse hurtigere end nogen hånd til hånd vand brigade kunne. Disse fyre pumpe og vandet luftfartsselskaber clamored gennem byens gader i Europa og Amerika trukket af heste.

Motoriseret pumpe

Tidligt i 1900-tallet bruges med udviklingen af den interne forbrændingsmotor, brandbiler en anden motor for brandpumpe. I 1907, dukkede den første brandbil med en enkelt motor til at køre køretøjet og pumpe vandet op i USA.

Motoriseret brand pumpe Evolution

Af 1925 dampdrevne alle brandbekæmpelse motorer erstattet med motoriseret brandpumper. Oprindeligt, brand pumper anvendes stempler til magten motoren. Flytning fra stempel magt til rotary og endelig til centrifugal (kompressor, der komprimerer luft og ekskluderer det med en centrifugalkraft fra et roterende hjul med radial skovle), den moderne brand pumpe ydeevne forsyninger et større udvalg og flere mængder vand rettet mod brande.

21 brand pumpe standarder

Brandbil og brand pumpe standarder i 2009 kræver en brandpumpe med mindst 750 gallon per minut kapacitet på pumpetryk 150 pounds per kvadrattomme. Brandbil vandtanke skal være på 500-gallon kapacitet til landdistrikterne brandbekæmpelse hvor ingen brandhane findes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com