Hvordan til at plante Blubs

March 31

Hvordan til at plante Blubs

Tidlige forårsblomster såsom påskeliljer og tulipaner, vokse fra løg plantet i efteråret. De pulserende farver skaber en fantastisk visuel i haven når plantet i store grupper. Line en eksisterende blomsterbed med blomsterløg eller plante løg rundt sommer-blomstrende blomster, så den nye blomstrer dækker de Falmende blomster af pærer. Det vigtige ting at huske når plantning pærer er de spidse ende ansigter opad. Plant blomst pære to og en halv gange så dybe som pæren er lang. Med andre ord plante en 2-tommer pære 5 inches dyb. Plant blomsterløgene i efteråret i år.

Instruktioner

•Forbered webstedet plantning af tilling jord til en dybde af 12 inches. Arbejde en generøs mængde af sphagnum i jorden, som du graver. Tilføje fosfor som anvist af pakke retninger. Udjævner området plantning med en rake for en glat have seng.

•Lay ud af løg på toppen af jorden til at bestemme placering og design. Omarrangere pærer til din tilfredshed. Grave huller til pærer, ved hjælp af en pære plantageejer eller lille spade. Måle dybden af hullet, så pæren er under jorden to og halv til tre gange dens længde.

•Tilføj en lille mængde af pære gødning i hullet, ifølge pakke retninger. Læg et lag af jord på toppen af gødningen, så rødderne af pæren ikke er brændt når de vokser.

•Sæt pære i hullet pegede ende op. Dække pære med jorden. Gentag plantning processen, indtil du plante alle pærer. Vand pærer godt. Du kan vælge at muld område for ekstra beskyttelse over vinteren.

•Klippe bladene af blomster tilbage, det følgende forår, når blomstrer fade og grønne visne. Løgene skal bladene at samle energi til den næste vækstsæson.

Tips & advarsler

  • Grave op pærer hvert tredje år for at holde pærer fra fortrængning hinanden. Trange dyrkningsforhold begrænse mængden af blooms pære producerer.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com