Navnene på giftige buske

April 1

Navnene på giftige buske

Selv om nogle buske er giftige, er de ikke altid mærket som sådan på havecentre. Før du køber en plante, du ikke kender, gøre nogle forskning for at finde ud af, om det kunne udgøre nogen risiko for dig og din familie, herunder dit kæledyr. Unge børn er især i risiko for anlægget forgiftning fordi de kan lide at sætte ting i munden. Også, hvis du nyder udendørs, undgå smagning og rørende nogen bær eller andre plantedele, hvis de har kemikalier skadelige for dit helbred.

Poison Ivy

Alle dele af denne woody Busk er giftig ifølge University of Florida Extension Service. Planten vokser i lyssky og fugtige områder, men trives også i tørre og udsatte forhold. Poison ivy blade ofte spire i grupper på tre. Hvis din hud kommer i kontakt med denne busk, vil det udvikle alvorlige hud betændelse.

Gift eg

Denne Busk er en USA indfødte almindelig i skove og krat, men også i tørre steder. Dens stængler er oprejst og fligede blade ligner oak træ blade. Gift eg er lavt voksende og irriterer huden så alvorligt at hævelse og blærer kan forekomme.

Gift Sumac

Denne woody busk vokser langs våde områder, ligesom sumpe og flodbredder. Gift sumac blade vokser på grene parvis med en enkelt terminal blad for enden af stilken. Denne plante producerer også klynger af små gullig-grønne blomster. Gift sumac er giftige for huden og forårsager forskellige symptomer, fra mild rødme til svær blærer.

Jerusalem-koralbær

Dette er en stedsegrøn busk indfødte til Madeira og brugt som en prydplante stueplante. Dens hvide sommerblomster modnes til røde frugter, der ligner cherrytomater. Denne frugt og plantens blade er giftige for spise og Ifølge National Library of Health, kan forårsage mild symptomer som hovedpine, men også mere alvorlige dem, herunder hallucination og koma.

Mescal bønne

Mescal bean er en stedsegrøn busk indfødte til Mexico og USA. Det producerer duftende violette blomster og bælge, der holder røde frø. Iingesting frø forårsager forskellige sundhedsmæssige problemer, herunder opkastning, delirium og koma.

Afrikanske hamp

Afrikanske hamp buske er dekorative potteplanter indfødte til Sydafrika. De producerer hvide blomster med rød spids gule støvdragere og spidse blade dækket i hvidt fuzz. Rørende denne fuzz forårsager kortlivede mindre hudirritation.

Snowberry

Også kaldet "waxberry" og "coralberry", kommer snowberry busk fra USA. Denne plante gør klokkeformede blomster i hvid og lyserød, som udvikler sig til drupes, kødfulde frugter med tynd hud og et hul i midten. Dette bær-lignende frugt forårsager opkastninger og diarré hvis du spiser den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com