Hvad er forpligtet til at installere et Toilet i kælderen?

September 29

Hvis din familie er blevet udvidet, giver det mening at tilføje en anden toilet til din husstand til at skære på linjerne til badeværelset. Mens kælderen, med dens enorme ubrugte plads, kan i første omgang synes at være det bedste sted til at tilføje en toiletstol, Kontroller, at du forstår, hvad der kræves for at installere et toilet der, før du begynder projekt; Du skal bruge en vandforsyning, en afløb linje og en udluftning.

Vandforsyning

For at få en drift toilet i din kælder, skal du have adgang til en vandforsyning siden, uden vand, er et toilet ubrugelig. Da de fleste kældre har et vaskeri område, kan du ofte tappe vand der. Hvis ikke, du kan højst sandsynligt få adgang til de vigtigste vand line uden for. Nogle boligejere trække vand ned til deres kælder toilet fra køkken eller badeværelse rørsystem ovenfor. Men prøv at installere dit toilet i et område i nærheden af vandforsyningen.

Afløb linje

Afløb linje er en anden komponent for at installere et toilet i kælderen. Det kræver ofte skære igennem gulvet i kælderen så afløb linje kan nå den vigtigste spildevand linje udenfor. Nogle huse har et afløb linje kommer ned på væggen og ind på gulvet, hvor du kan trykke ind i det. Når du har fundet hvor afløbet forlader huset, skal du installere en sump system til at pumpe vandet og affald fra toilettet ud i de vigtigste kloakledning.

Udluftning

En udluftningsanordning er forpligtet til at installere et toilet i din kælder, da det cirkulerer luft i afløbet og fjerner kloakken gasser fra dit hjem. Cirkulerende luft er nødvendigt for vand til at flyde ud af dit afløb. Ophobning af kloakken gasser er farligt, og en oprustning kan faktisk være dødelig. Hvis der allerede er en udluftningsanordning i sted i nærheden af din kælder, kan du sandsynligvis indpasses i det. Ellers, du skal køre en aftræksrør fra kælder op til taget.

Andre ideer

En anden måde at installere et toilet i din kælder er ved at oprette et bassin kloaksystemet. Til denne metode, er et hul gravet hvor toilettet vil blive placeret; derefter er en 30-gallon tank installeret der med en pumpe i hullet. Vandet er gemt i tanken, indtil den når et vist niveau, på hvilket tidspunkt tanken skubber affaldet og vandet i kloakken linje. De eneste ulemper til dette system er at hullet kan forårsage fugt problemer i din kælder og systemet ofte kræver vedligeholdelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com