Hvordan til niveau et skrånende blomsterbed

April 1

Hvordan til niveau et skrånende blomsterbed

Blomsterhaver tilbyder lyse, blomstrende skønhed i løbet af sommeren og frodige løv i foråret og efteråret, men også kræver særlige overvejelser for succes. Planterne skal solen, fugt og ernæring til dyrkning, mens haven selv kræver tilstrækkelig dræning og jord beskyttelse. En skrå blomsterbed kan tilbyde et interessant perspektiv i gården, men også præsenterer puddling, plantning og erosion problemer. Afstive den nederste ende af haven og tilføje jord til niveau plantning sengen og løse dette problem.

Instruktioner

•Line den nedre ende af blomsterbedet med dekorative sten eller mursten skal indeholde den nye jord. Opbygge denne kunstige støttemur, indtil den når samme niveau som den høje ende af haven. Linje indersiden af muren med fine trådnet for bedre jord fastholdelse.

•Fyld den lave ende af haven efter din specifikke situation. Hvis den lave ende sidder 15 til 20 inches lavere end den høje ende, skal du bruge 10 inches af billig fyld snavs som base. Rake fyld snavs til selv det ud og Mød hældningen af blomsterbedet.

•Fyld den resterende plads med en dyrere og mere nærende blanding af organisk kompost og sække haven lerjord. Denne foundation giver planterne rige, smuldrende og fugt-retentive jord til dyrkning. Planterne trives ikke i fyld snavs, og bør ikke vokse i denne base. Tilføje jord blanding, indtil du opretter en plan plantning overflade.

•Jævn ud havens ernæring plan for en lige voksende erfaring. Grave i de øverste 5 inches af naturlige jord på den høje side af haven, og drej 2 til 3 inches af organisk kompost til det. Dette sikrer sund plante og blomst vækst på begge sider af haven.

•Tilføj 5-10-10 eller 5-10-5 granuleret gødning, ifølge producentens anvisninger for god start ernæring i hele haven. Vand jorden for at fugte det og opløse gødningen før plantning.

Tips & advarsler

  • Jorden nedbryder og mister ernæring over tid og gennem brug. Altid ændre jorden igen på ny plantning tidspunkter, og give planter og blomster nye økologiske og have jord tilføjelser i foråret.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com