Brugerdefinerede Trim ideer

April 2

Brugerdefinerede Trim ideer

Hjem er en forlængelse af vores personligheder, som afspejler vores værdier og vores smag. Custom trim tilføjer en anden designelement, der hjælper os med at personliggøre en plads og placere sig ud fra mængden. Det kan også forvandle et værelse fra ho-hum til spektakulære, tilføjer blot de højre prikken over i'et.

Bruger

Custom trim kan bruges i en række steder i hele dit hjem til at skabe en rig, lagdelte udseende. Trim kan omfatte enhver stil molding, fra crown molding til sokler til stol skinner og vinduet tarme. Custom trim skaber også en mere færdig profil på indbyggede reoler, paneler, mantels, trapper eller nogen andre indbyggede træ stykker. Uanset hvilken brugerdefineret trim, du vælger til dit hjem, er det vigtigt stilen passer din boligs arkitektur.

Crown Molding

Mange træforarbejdende virksomheder tilbyder tilpassede crown molding der er lavet på bestilling. Du kan angive den nøjagtige crown molding ønskede profil og den ønskede træsorter, oprettelse af en brugerdefineret kroneformen, der tilføjer en personlig dekorative designelement til dine vægge og lofter. Gør-det-selv kan også oprette brugerdefinerede kroneformen ved at kombinere forskellige stilarter af lager støbning, der findes i enhver hardware-byggemarked. Mens kombinationerne er uendelige, kan du kombinere dentil støbning med lille bugt og standard crown molding for en fantastisk lagdelt virkning. Lad fantasien er din guide, når man kombinerer forskellige elementer for at oprette en brugerdefineret trim.

Sokler

Sokler løber langs bunden af væggen og er vant til både lukke kløften mellem væg og gulv og give en færdig overflade. Mens sokler er generelt mindre end kroneformen eller vinduet tarme, kan sokler forene rummet og binde look sammen. Brugerdefinerede sokler er generelt lidt mindre detaljerede end kroneformen, typisk byder på et fladt bord, en sko molding i bunden og en base cap øverst. Den base cap kommer i en bred vifte af stilarter eller kan oprettes ved at kombinere mindre støbninger, såsom en bugt molding, oven på baseboard.

Tarme

Tarme er træværket omkring døre og vinduer i et hjem. Tarmene kan gøre eller bryde et værelse, som afspejler en strømlinet moderne design eller en omfattende, rigt lagdelt luksuriøse æstetiske. Brugerdefinerede tarme kan ofte findes på lokale tømmer yards eller oprettes i netop den profil, du ønsker af en lokal håndværker. En hurtig måde at oprette din egen klassiske brugerdefinerede vindue eller dør beklædning er at vælge en heldragter sag molding til siderne og bunden af et vindue. Top-vinduet eller døren med en kombination cove og perle støbning for dramatisk effekt der subtilt trækker øjet opad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com